Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 303TOYS 1/6 三国系列-赵云(子龙)2.0 大套装

25.jpg 24.jpg 23.jpg 22.jpg 26.jpg 27.jpg 28.jpg 16.jpg 21.jpg 20.jpg 19.jpg 18.jpg 17.jpg 15.jpg 14.jpg 13.jpg 12.jpg 11.jpg 9.jpg 8.jpg 7.jpg 6.jpg 5.jpg 4.jpg 3.jpg 2.jpg 1.jpg
入型入格,好
其實我對這套劇已沒印象,所以現在這樣子我沒甚麼不滿。
好有型.......................
good~~~~~~~~~~~~~
區瑞偉戴頭盔{:1_377:}

呢個趙雲最正係套甲,做得頗精細,而頭雕方面係以多年前央視既三國演義個演員作為藍本,其實都有幾分似,但就美化靚仔左少少,的確有D似無線既區瑞偉...

其實除左頭盔仲有頭冠既造形,但的確帶頭盔會英好多,而家五虎獨欠黃忠,希望快D會出埋就好喇..三國咁多人物...如果佢係咁出我都唔知點算.但又好想買...黎緊仲有周瑜..佢爭係出魏蜀吳我都分分鐘可以破產,仲未計其他人物如呂布,董卓等人,真係又期待又擔心呀.嘿嘿.

樣子好似有點和初發佈時不同了,又有斗雞眼,發生了甚麼事?
ResidentEric 發表於 28-8-2017 11:32 AM
樣子好似有點和初發佈時不同了,又有斗雞眼,發生了甚麼事?

我都覺得有少少射喱眼,我以為我隻係SAD貨,但睇樓主果隻都似乎有咁既問題.
elliottlai 發表於 28-8-2017 11:00 AM
呢個趙雲最正係套甲,做得頗精細,而頭雕方面係以多年前央視既三國演義個演員作為藍本,其實都有幾分似,但 ...

可惜三國歷史,趙雲同呂布無緣見面,否則真係好想知究竟邊一個比較好打

長勝將軍VS三國最強武將(劉關張3打1先同呂布打成平手)
孫行者 發表於 28-8-2017 07:19 PM
可惜三國歷史,趙雲同呂布無緣見面,否則真係好想知究竟邊一個比較好打

長勝將軍VS三國最強武將(劉關張3打 ...

有好多情節都只係三國演義作者嘅創作,未必係真,唔好當真咁睇好啲