Toysdaily 玩具日報

查看: 11756|回復: 14

[玩具攝影] 20樓大N娜賽後報告

:(

今年暑假實在太熱,日日都 35 度咁滯,D 汗流極都仲有,日日番工放工都好似沖完涼咁

又熱又濕,人都特別燥,好想搵女發洩一下

咁啱相熟既20樓發短訊黎,有新女到左,叫大N娜,咁緊係嗱嗱聲去會一會佢啦,睇下佢手功夫係未傳聞中咁厲害

係嗰度先攪左一大輪,俾埋出鐘錢個老細,二話不說,頭也不回,攬住囡囡就番屋企準備同佢大戰連場

番到屋企,沖好涼,開行冷氣,SET 好音樂,係時侯拳腳交鋒了

一開波,我對手已經好唔規矩,先從頭髮開始,慢慢在囡囡身上遊走,時而觸摸佢纖纖玉手,時而掂碰她挺挺的嬌臀,從未試過對一個女體如此著迷

經過一輪前戲,娜娜打開雙腳,擺好姿勢,一幅戰鬥格身軀就企係我面前,試問一個正常男人怎忍得住........

終於都領教到娜娜的功夫,真係百聞不如一見,玩過就知厲害

擒高又擒低,又前前後後咁來回幾百遍,叔叔不行了,實在太累

最後唯有叫兩個好兄弟出黎招呼大N娜,等呀娜娜身心都覺得完滿啦

賓賓賓實後報告完畢

後記:

係呀,一直都係講緊影相呀,您地唔會諗左其他野呀,呢度係TOYSDAILY,唔係 1X1 呀,大佬

又玩完,下次再見

Ha ha........so funny.

仲有3只WW 慢慢來

以為私鐘呢⋯⋯⋯⋯:DD
nela 發表於 3-8-2017 10:11 PM
Ha ha........so funny.

仲有3只WW 慢慢來

多謝您 nela 兄,等左成日終於有人肯回嘞
我估其他人真係以為去左 1x1,睇左第一樓就走,唔敢回:DD
benbenben4213 發表於 3-8-2017 11:53 PM
多謝您 nela 兄,等左成日終於有人肯回嘞
我估其他人真係以為去左 1x1,睇左第一樓就走,唔敢回
...

其實係TD 少人睇o左 .... 你又放了去情報區, 唔係12"..咁就仲少啦{:1_235:}

引人入勝 鬼馬 的報告 …

老實,一直 好鍾意 Ben大的帖子,是真正 過癮又夠真的玩評
{:1_377:}  條女好..........正
話時話典解咁正當嘅post也放了在情報區⋯

Btw 12"  很久沒買了, figma mafex shf mezco storm 算Q數 :67:
nela 發表於 4-8-2017 10:50 AM
其實係TD 少人睇o左 .... 你又放了去情報區, 唔係12"..咁就仲少啦

懷念以前 ALE 尚在 TOYSDAILY 既日子,可惜各位師兄而已把重心轉移了
roystoy 發表於 4-8-2017 10:45 PM
引人入勝 鬼馬 的報告 …

老實,一直 好鍾意 Ben大的帖子,是真正 過癮又夠真的玩評 ...

多謝 roy 兄支持,太抬舉小弟了,最緊要您地班老友睇得開心

真係好好郁架,個body
roundbun 發表於 5-8-2017 08:18 PM
話時話典解咁正當嘅post也放了在情報區⋯

Btw 12"  很久沒買了, figma mafex shf mezco storm 算Q數  ...

影得咁衰相,無謂係 12" 區嗰邊獻世啦,係情報區出輕鬆 D,又可玩下花臣
以為1:1真人公仔!
支持老周正post!  喂,真係少黎情報區
The description is very funny.