Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] DAMTOYS 1/6《黑帮王国》巴特莱/Bartley---红桃3

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg 14.jpg 15.jpg 16.jpg 17.jpg 18.jpg 19.jpg 20.jpg 21.jpg 22.jpg 23.jpg 24.jpg
Hannibal Chau!
套西裝都好靚!
美圖 support {:1_377:}{:1_377:}{:1_377:}
正正正,我都訂咗未攞得!
件老西的裁功差過上回, 何解?
係米仲有隻太臣未出?
期待黑幫仲有新血登場啦{:1_228:}
哩個系列都應該唔會再有幾多新作會出了。
bigtomm 發表於 8-8-2017 08:05 AM
件老西的裁功差過上回, 何解?
係米仲有隻太臣未出?
期待黑幫仲有新血登場啦 ...

係呀,等得太久!!

ultramanwai 發表於 8-8-2017 09:21 AM
哩個系列都應該唔會再有幾多新作會出了。

佢自己玩死自己
太多唔關事角色或重覆角色, 如回憶版, 如黑桃J有幾個VER
訂價又愈來愈高, 又屈你買大配件, 如紅心A加張椅, 方塊4加隻狗
角色設定其實幾有趣, 但角色無版權費, 而且頭雕簡單, QC容易, 成本主要是衣服方面
由初初700左右, 而家真係唔明點解要過千一隻...
edmund 發表於 9-8-2017 11:57 PM
佢自己玩死自己
太多唔關事角色或重覆角色, 如回憶版, 如黑桃J有幾個VER
訂價又愈來愈高, 又屈你買大配件 ...

同意, 可能見黑桃J係第一隻有鑊氣, 自己出好過俾人賺
死因係由七百幾加到成千銀, 不過自己除左D限定版外都儲齊
唔再出都可惜o既, 起碼唔係又ironman, batman, joker.....
edmund 發表於 9-8-2017 11:57 PM
佢自己玩死自己
訂價又愈來愈高, 又屈你買大配件 ...

重覆角色通常是xx會場版, 話特別唔特別, 其實角色們本身服飾已經唔係好特別, 就只有個卡通化頭雕可以叫人細味.
沒有高級服裝, 沒有重火器, 自創人物本身沒人氣可言,
究竟是咩教這三毛忘記街頭小品的身份, 學蝙蝠俠要價過千呢?