Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 千值練 真三一萬能俠 一號

紫月葵 發表於 6-3-2018 07:30 AM
超獸限定改色版換左個肩關節位已經搵左一次笨七,呢單野相信大家都幾深刻 ...

令我想起一句古語:"金玉其外, 敗絮其中."
講左咁耐我都係未收到貨無得玩...
馬仔 發表於 8-3-2018 10:53 AM
令我想起一句古語:"金玉其外, 敗絮其中."

合金玩具用磨姑關節已經係弱智設計,hg都唔用啦
eddiem249 發表於 8-3-2018 07:41 PM
合金玩具用磨姑關節已經係弱智設計,hg都唔用啦

為左平(節省成本, 增加利潤), 無所不用其技................

巳取貨,都預左膠架啦,但冇諗過咁明顯,入櫃同其他合金完全吾夾,轉頭放左!上次帝皇掂左,呢次信心十足,9成原膠色上碟,擺明留力比第二水別色版,想賺多次冇問題,但我覺得今次玩大左!我以後吾會再訂千記既野~
馬仔 發表於 9-3-2018 11:40 AM
為左平(節省成本, 增加利潤), 無所不用其技................

難怪啊...每出一隻每隻都有問題 ! 跟EX合金有和差別 ! 好的不比在比爛....步入EX合金後塵也不意外....玩家慢慢遠離....
這家怎麼每次出,問題就是不少; 難得出了喜歡的機種,卻讓人難以下手?只能猶豫!:69:
收左貨,一玩就爆左腳踭....我第一次買千值...想問師兄們我可以點做...呢隻係孤仔到訂的
中sad 大髀位有甩油見到底紅 請問有冇搞呀?
Endyamy 發表於 11-3-2018 09:53 PM

如果甩油,應該都好難換比你。
你影張相黎睇下有無得救?
I finally got mine today, I don't see why some people are complaining about it, it is a very solid piece. The best Shin Getter figure out there, what else can you ask for? And for people who complain without having the actual figure, go buy one then complain. Stop being a sheep and follow the herd. Use your mind and judgment. I just don't know why Sentinel took so long to give the stocks to some retailers. And the price, I think it could have been cheaper.
vegestore 發表於 12-3-2018 12:27 AM
如果甩油,應該都好難換比你。
你影張相黎睇下有無得救?

好似手指甲痕咁 不過全白突然有d紅色咁
昨日開盒,真心講,設計是好的,熟習各關節活動範圍後玩起來幾爽,幸好沒中SAD貨。原色膠問題又真係幾礙眼,唔明點解一隻玩具,有些噴紅漆,有些用原色膠,如想表達不同層次的紅色,可以噴不同的紅漆嘛,何解要用原色膠?依家搞到好似一隻未噴完油既模型咁!
Endyamy 發表於 11-3-2018 09:53 PM

大髀是金屬,底應該是銀灰色的?
Endyamy 發表於 12-3-2018 08:42 AM
好似手指甲痕咁 不過全白突然有d紅色咁

可能係D紅油痴左上去。