Toysdaily 玩具日報

查看: 11064|回復: 21

[玩具攝影] SHF超級撒亞人2- 孫悟飯登場!!!

2017年1月SHF超級撒亞人2- 孫悟飯終於都趕及農曆年前推出, 等一眾FANS可以過年有新玩具玩..........:)今次隻悟飯主打當然係爆衫超2既造型啦, 終於可以同悟空一齊出父子龜波氣功喇......:D

經典大絕 - 父子龜波氣功!!!

支持文爺的post,悟飯我等撒亞人戰鬥服版
出得太慢龍珠……亞樂,天津飯又無哂消息。
呢隻都是考慮中,睇下咩水位先!
I also hope cell has version 2(not colors changed one) as well.
我要睇全家幅... :p :p :p
呢隻悟飯出我唔錯。可動好似幾好,擺啲姿勢都好自然吓
支持文兄!悟飯的確好玩,尤其是大叫塊臉∼∼

我都終於齊套有得玩啦!!
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-254314-1-1.html
馬仔 發表於 29-1-2017 12:36 PM
呢隻都是考慮中,睇下咩水位先!

唔急可以等下.......不過見新年可以有新野玩先早入咋..........:34:
mushroom 發表於 29-1-2017 01:31 AM
支持文爺的post,悟飯我等撒亞人戰鬥服版

THX牛牛, 我都等緊佢出.......不過可以出多D其他角色仲好.......:43:
taken 發表於 29-1-2017 01:36 AM
出得太慢龍珠……亞樂,天津飯又無哂消息。

係啦, 宜家翻炒舊野多.......可以快D出多D新角就正~:67:
Nashlam 發表於 29-1-2017 02:40 PM
I also hope cell has version 2(not colors changed one) as well.

斯路舊版都唔算差既, 當然可以出新版就更正啦~:36:
stockholder 發表於 30-1-2017 02:09 AM
呢隻悟飯出我唔錯。可動好似幾好,擺啲姿勢都好自然吓

係呀, 算係幾神似, 所以忍唔住快D入左先...........可以出父子龜波已好正~:61:

成日掛住睇.............得呢幅, 齊人仲未影~{:1_214:}

gazza1211 發表於 30-1-2017 11:07 PM
支持文兄!悟飯的確好玩,尤其是大叫塊臉∼∼

我都終於齊套有得玩啦!!

THX Gazza兄, 你新年都好多正野玩啦, 仲可以帶埋佢地外遊......冇得頂!{:1_203:}