Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Suicide Squad – 1/6th scale Harley Quinn (Prisoner Version)

其實都奇怪ht靜晒落黎,不過熱潮肯定冷卻不少,我個人黎講就是因為shf mafex,質素提升左好,此消彼長
呢隻都出真係估佢唔到
冇把握出得似,就出個吹吹波膠頭遮住半個樣好過喇
感覺完全不似,太正經,出晚裝版好D
造到好似女人生完仔大左成個碼咁!負責設計女性body條友應該炒尤魚!:angry:
vanhelsing 發表於 18-1-2017 10:13 PM
造到好似女人生完仔大左成個碼咁!負責設計女性body條友應該炒尤魚!

佢地只想焗買左 regular 版果 d 人比多千三蚊買埋呢個微笑頭換落去, 所以除個頭全部 hea 做!
我有無眼花,
個肚腩好大{:1_222:}

:Q
2littlemoney 發表於 18-1-2017 10:28 PM
佢地只想焗買左 regular 版果 d 人比多千三蚊買埋呢個微笑頭換落去, 所以除個頭全部 hea 做!

焗都無用,兩條鞭扎法都唔一樣
唔好話我兩把尺,我覺得SHF好過佢,真心!
neo.L 發表於 19-1-2017 04:21 AM
唔好話我兩把尺,我覺得SHF好過佢,真心!

agree, 外型,頭神似也是shf好D
除了孩記,沒有比這個更不像樣了
應該炒埋個攝影師~~ d 角度姿勢擺得好求其下
用得千幾銀買呢隻,...........不如自組仲好~~
簡單到呢. 佢係唔係當人傻架:x
This Harley Quinn looks completely different from the actress.
By the way, please make the last version of HQ in seamless legs.
攪咩呀
肥左咁多既
重以為第2隻 figure:p