Toysdaily 玩具日報

查看: 14420|回復: 24

[玩具攝影] ES合金 超獸機神

等左咁多年終於都有得玩
佢的確有好多不足o既地方
不過依隻我又真係玩得幾開心
無乜失望o既感覺
所以開個post 算係支持下佢啦
大家如果都覺得佢唔錯o既不妨討論下
至於其他負面意見請大家繼續o係其他post 討論
多謝大家合作

我都玩得ok開心,當然有不足,算啦!出左就算啦!
post 張 父子圖 支持一下 {:1_377:}
d圖真係好吸引, 如果唔係有咁多ching玩爛既報告既話, 可能已經入左手了
造型,可玩性直頭滿分添....當然不滿意地方也有很多...
Vince 發表於 3-1-2017 10:26 PM
post 張 父子圖 支持一下

樓主那份精神我很欣賞,玩具除了有不足之處,但也有它那份好處 --- 對我來說是那份等了又等的情懷:73:
見版主都支援,我都來一張普普通通的,完全是支持樓主的

靚相  發表於 4-1-2017 10:52 AM
Vince 發表於 3-1-2017 10:26 PM
post 張 父子圖 支持一下

如果千值肯出隻大版超獸機神就正喇!
玩具新丁 發表於 4-1-2017 01:01 AM
樓主那份精神我很欣賞,玩具除了有不足之處,但也有它那份好處 --- 對我來說是那份等了又等的情懷
見 ...

多謝你o既支持先:77:
你影o既相好專業, 有d 期待睇你o既分享添:DD
nt1127 發表於 4-1-2017 01:10 AM
如果千值肯出隻大版超獸機神就正喇!

我都想
但出大隻版仲要合金, 佢想 charge 我地幾銀:Q
george_5002 發表於 3-1-2017 11:50 PM
造型,可玩性直頭滿分添....當然不滿意地方也有很多...

造型,可玩性直頭滿分添....當然不滿意地方也有很多...*2
個人覺得這價$,比千x好,因千x只是外型靚,但易爛,開完盒只合體,也不變一次型就放在展示櫃。
尋日入左, 不過未有時間開黎玩, 12 月真係買多過玩

沒政治宣傳的ES合金超獸機神 照片好吸引呀!!!:handshake::handshake::handshake:

靚抽!  發表於 4-1-2017 11:59 PM

我都支持下.......雖然係有不足, 但隻超獸本身真的好正.......

此外, 因上油問題, 我個隻大頭左眼係有眼珠ga :$
q版都可以分體得咁靚, 不錯呀
nt1127 發表於 4-1-2017 01:15 AM
多謝你o既支持先
你影o既相好專業, 有d 期待睇你o既分享添

我喜愛玩具,但我好少為玩具影相,因為我不太識影玩具:$