Toysdaily 玩具日報

查看: 12016|回復: 16

[玩具資訊] 請問各位有冇知道邊度仲有得買Master Replicas Anakin FX Lightsaber

請問各位有冇人知道邊度仲有得買Master Replicas Anakin FX Lightsaber,
或者私人放售? Thanks!
現時點..................
$1399..............
請問你現時點幾多樓? THANKS!
可以的話可以講埋大約邊個位置可以嗎Thank you !

Master Replicas Anakin FX not hasbro luke wo....現時點...I think is luke's one....

if is Master Replicas Anakin FX Lightsaber...I have...
是否可以折的? 全新的? 幾錢呢? Thanks!
師兄,我聖誕時見到斗斗城有

原來仲有師兄未分到Anakin同luke.......:(

silversnicky兄呢度吾比傾賣買,anyway..要賣我都吾會平賣的了....起碼2.5K up,if interest 去買賣區或 PM傾啦

師兄要搵MR定孩之寶二代?除左個boxart唔同,劍身部分比孩記暗少少同埋電池需求唔一樣,無乜大分別,FX孩記一代同MR都係不可拆,如果師兄想搵可拆既只得孩二代記可以拆,盒上面會多一句可拆式,想當年MR都只不過係700-900一支,上第七集果陣都只見係千頭成交,呢家估唔到升左咁多,定係師兄想搵MR出既淨柄系列?
補充一下:

出產時序
MR(不可拆)
孩記一代(不可拆,LED相比MR系列光DD)
孩記二代(可拆,另外比一代出多幾款: plo kwoon , kit fisto , 文姐同doku好似已改返不可拆)
孩記三代(紅盒,沿用一代不可拆)

如果唔係收藏用的話,E記平均700 - 1500都有支二手MR anakin ,如果只想要款既不如買第三方Ultrasabers 之類,都係3K左右,可拆同精細度細過孩記
法蘭克 發表於 30-12-2016 10:29 AM
師兄要搵MR定孩之寶二代?除左個boxart唔同,劍身部分比孩記暗少少同埋電池需求唔一樣,無乜大分別,FX孩記 ...

其實兩款都可以,我只是想要劍柄作為擺設!
silversnicky 發表於 30-12-2016 10:38 AM
其實兩款都可以,我只是想要劍柄作為擺設!

MR FX不可拆得,想要只display柄既要佢道具系列,唔太記得咩名,有水晶同內構,不過呢個系列已停產,價錢要講緣份
孩記二代可拆,無水晶同內構(因為放電子同供電),呢個比較少人方,E記都炒得幾貴下
第三方唔肯定有無anakin款,呢度好幾位師兄有買過ultr,可能要等佢地解答
師兄!請問E記即是?
法蘭克 發表於 30-12-2016 10:42 AM
MR FX不可拆得,想要只display柄既要佢道具系列,唔太記得咩名,有水晶同內構,不過呢個系列已停產,價錢 ...

師兄!其實好簡單, 我只是想買的是可折的,如孩之寶可折的我想買它! Thanks!
法蘭克 發表於 30-12-2016 10:29 AM
師兄要搵MR定孩之寶二代?除左個boxart唔同,劍身部分比孩記暗少少同埋電池需求唔一樣,無乜大分別,FX孩記 ...

上第七集時可拆  Anakin 新淨的都已經over 2K了...