Toysdaily 玩具日報

小小collections~

這是我自己的小小collections~ 希望大家俾下意見~

Dragonball HG egg~ 我好中意既一個series, 希望出多d 人~
依家好想佢出菲利最後形態既大隻version 同佢老豆~:shy:

神話在入牆的display cabinet~ 幾個月前整的~ ok 嗎??:^

我等登想訂黎放神話的, 所以依家呢個size 用黎display 其他野可能無咁靚...~:cool:

呢兩張係之前既display, 黃金放晒o係一個floor~
各位大大覺得多d人o係一層or 少d 好d 呢?

除左我最中意既dragonball 同星矢~ 我仲有其他少少figure~ ( 有spawn,等)
有機會再同大家share~~~

多謝收看~:DD

[ 本文章最後由 riverchild 於 29-5-2007 10:05 PM 編輯 ]
頭像被屏蔽
原文章由 Ferrarifxx 於 30-5-2007 06:44 PM 發表
GOOD  &  COOL  !

ISABELLA~ GREAT, HAAHAH~~~ :love:
菲利特戰隊....正!!!
thx sharing
GOOD WOO>>>>
我買左個新的DISPLAY CABINET, 好快會有新相UPLOAD~~:43:

AND 我會賣左上面個入WALL DISPLAY CABINET, 有冇大大INTEREST? THX
....雙子....真是雙子......有兩隻.......

我會選舉12宮放同一層:78: