Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot toys SDCC2016 new collectible figures

有人覺得ht大細超…放心啦!

香港動漫節時一定有sdcc冇既新品睇!

年年都係咁架啦!係d小學雞年資淺唔知路姐!

過多一個月又有新限量版係Singapore acg度出…

唔通又話ht厚此薄彼咩?
i think the HQ head sculpt needs twice as much time is needed
as sculpting a normal one. very authentic and full of expression.
hard to resist!
反留意joker 真係既多batman 既logo ,身上tattoo,,, 褲。。。。。唔通真係 robin 變?
Nice sharing!!!:$
應留一手動漫節吧
HT今次好似落左唔少心機落suicide squad度,HQ身材比例都幾好,
未睇戲望落都已經好吸引,希望大貨KEEP到
1/4Mk 46無聲氣,唔知仲會不會出:42:

希望HQ都有另外版本或者兩個頭,呢個大口頭好新鮮,但長期擺又好似唔夠正常或微笑咁好.....
另外只得我鍾意Enchantress嗎?

hellobaby 發表於 21-7-2016 04:17 PM
要不是有我地本土香港人,佢執咗啦,你係咪香港人嚟GA

我當你講笑啦:78:因為咁既邏輯,李嘉誠要照顧我起居飲食娛樂健康先得,因為佢賺我好多錢......
hellobaby 發表於 21-7-2016 03:17 AM
要不是有我地本土香港人,佢執咗啦,你係咪香港人嚟GA

都唔知呢位朋友係想攪笑定係小朋友井底之蛙貝見識。。。照你咁講 Gucci呢D意大利名牌喺巴黎Dfashi
on show 有新產品行 catwalk先,D意大利人咪應該次次都活話鬧爆佢哋?
小丑女唔會淨係得個驚嚇樣掛...
隻 batman 真係靚咗好多! 而家連 shoulder 位都做埋無縫
冇人覺得harley quin 個胸型有少少怪咩@@ 不是大小的問題,是外型
超期待雪兵, C3PO , R2D2... 仲有後期
...後期EP5 黑武士 !!:Q