Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 【神奇,頂級,超卓】3A Transformer Optimus Prime

新品已出 發表於 5-7-2016 04:49 PM
https://scontent-tpe1-1.xx.fbcdn ... 92f9cfd&oe=57F1E26A

謝解答,原來條腰無出事,只是拉長無啪回去。
Dick兄你呢個post簡直害人不淺!我今日睇完即刻後追左張單..........good post and ducking product!{:1_377:}
AK30 發表於 5-7-2016 11:50 PM
Dick兄你呢個post簡直害人不淺!我今日睇完即刻後追左張單..........good post and ducking product!{:1_37 ...

多謝支持!人人毒我,我毒人人!
:p
訂左 超級期待!!實在太正啦!
多謝 Dick 兄既分享,希望快d送黎啦!
milkgaryjeff 發表於 4-7-2016 10:48 AM
有無清水圖睇下真d 隻figure?
ching你P得太厲害了~~~

有無清水圖睇下真d 隻figure? <--- 所以懷念OMG...d 相:handshake:
Thanks for sharing ! :74:
收到通知,下星期二才送黎。
我都收到通知,下個星期二有貨收,超期待!
Dick.Po 發表於 6-7-2016 12:19 AM
多謝支持!人人毒我,我毒人人!

謝謝分享,睇完真係中中地,想請教一下關節實唔實淨?會唔會有D危危乎咁?本身有入佢之前出果隻Atom. 總覺得好似玩PG 模型成品咁。呢隻會唔會?
saihttam 發表於 8-7-2016 09:03 AM
謝謝分享,睇完真係中中地,想請教一下關節實唔實淨?會唔會有D危危乎咁?本身有入佢之前出果隻Atom. 總 ...

我買左五隻成品!好實淨:$
又係變唔到形的......

等等,邊幅係實物相邊幅係劇照呀!?

唔通真係神級到咁?好靚呀!
g4cube 發表於 3-9-2016 12:31 AM
又係變唔到形的......

老友呢類岩你
己經9月幾,我隻神級文仲未有得派。