Toysdaily 玩具日報

查看: 17804|回復: 25

[新品消息] Strike freedom 光翼

孤仔灣仔店返左,很大盒,剛路過取了!
姑仔星期六巳到貨
又係錢既問題......
我想請教各位ching
孤仔話光翼係行板黎
點解會收我 5xx?
kelvinormal90 發表於 29-6-2016 05:59 PM
我想請教各位ching
孤仔話光翼係行板黎
點解會收我 5xx?

490+40(運費),人哋都要賺錢!
[quote]tylorr2003
kelvinormal90 發表於 29-6-2016 05:59 PM
我想請教各位ching
孤仔話光翼係行板黎
點解會收我 5xx?

訂貨時唔係已經知道價錢的嗎???
草根雜品 發表於 29-6-2016 09:23 PM
訂貨時唔係已經知道價錢的嗎???

我只能幫個位師兄補多句,我落訂個時問係咩版,孤主員工話係日版,跟住我就擺低200訂:38:我未去拎貨,如果佢真係比行版我既話,我都會幾失望
花少爺 發表於 29-6-2016 11:45 PM
我只能幫個位師兄補多句,我落訂個時問係咩版,孤主員工話係日版,跟住我就擺低200訂我未去拎貨,如 ...

我同你諗法一樣
日板我先同佢訂
但佢比行板我,仲同我講收行價
我果刻聽到都o晒咀
花少爺 發表於 29-6-2016 11:45 PM
我只能幫個位師兄補多句,我落訂個時問係咩版,孤主員工話係日版,跟住我就擺低200訂我未去拎貨,如 ...

因爲我在188訂的, 佢張單寫了價錢是%#), 我見同PB一樣價(加運費),又唔使比晒錢先,我仍未收電話通知有貨可取。。:oh:
草根雜品 發表於 30-6-2016 12:02 AM
因爲我在188訂的, 佢張單寫了價錢是%#), 我見同PB一樣價(加運費),又唔使比晒錢先,我仍未 ...

唉,問題呢啦,我就係想儲日版(因為我突自本體係日版),如果我一早知佢係交行貨既,我洗咩搵孤主訂,我自己上pb訂仲方便仲有得慳運費,490埋得單。個時日元肯定未升過7,我諗住比多40蚊可以買到日版咁都值呀,點知而家到頭來都係要去玩行貨,失望至極囉頂:26:
kelvinormal90 發表於 29-6-2016 11:59 PM
我同你諗法一樣
日板我先同佢訂
但佢比行板我,仲同我講收行價

只能講,孤主呢排既表現好令我失望
我有啲唔明點解而家 MB SF 光翼咁搶手?

我喺港魂訂, 心諗買隻 MB SF 都係千幾蚊, 乜對翼要成 490 咁貴? 印象中當時港魂同信和都好易訂, 點解而家 Y拍炒高五成都咁多人搶住買?
同橙色命運一樣, 有班淘寶舖大手掃貨, 班炒友乘機托價. 加上YEN價大升, 呢幾日出既除咗擺明超多貨既, 其他一樣無端炒起
MBsf 2手已去到3000$

光翼一出即炒,上到1000$只是時間 問題。。。

一套4000$已經,有人散貨。

即時比貨你,無論日、行,已經好好……