Toysdaily 玩具日報

[玩具資訊] MEZCO SDCC exclusive preview

jeffloh 發表於 8-6-2016 11:44 PM
USD110比想像中貴o左d, 不過見佢裝甲係"real metal" (堅。金屬??)所以都打友情牌叫美國的朋友幫手(最多遲d ...

呢隻bat真夠難度,我都要託人先買到
yy23455699 發表於 9-6-2016 04:21 AM
呢隻bat真夠難度,我都要託人先買到

今朝起身見仲未sold out, 唔通好多貨?
jeffloh 發表於 9-6-2016 11:13 AM
今朝起身見仲未sold out, 唔通好多貨?

係喎, 仲以為會比人掃曬
yy23455699 發表於 9-6-2016 02:08 PM
係喎, 仲以為會比人掃曬

少少阿Q精神....無咩人買/多貨都好, 咁就算無人幫手要上ebay都唔洗食太貴的炒價...

不過聽佢地講除了網上同SDCC現場, NYCC都會賣, 可能佢地一次做一大批賣晒就算都唔定.

我自己估佢都會出幾人個版本(雖然佢地在FB否認, 說只得呢一款) 我估爛頭盔版都有可能會出.
jeffloh 發表於 10-6-2016 09:13 AM
少少阿Q精神....無咩人買/多貨都好, 咁就算無人幫手要上ebay都唔洗食太貴的炒價...

不過聽佢地講除了 ...

唔知點換頭呢, 又要著燈:58:

但佢地成日出一隻figure就出幾隻色...我都信有variant
yy23455699 發表於 10-6-2016 02:21 PM
唔知點換頭呢, 又要著燈

但佢地成日出一隻figure就出幾隻色...我都信有variant

上次DKR batman都算真係有唔同造型, 所以可以有唔同顏色/配件版本都合理, 但今次電影版又只得一款, 所以如果出其他色(唔同的深淺色)我又覺得有d無謂 (除非好似HT咁出黑色甲)

我估要出一係就出"膠料"裝甲版, 一係就出爛頭盔(無燈) 版.

jeffloh 發表於 10-6-2016 02:33 PM
上次DKR batman都算真係有唔同造型, 所以可以有唔同顏色/配件版本都合理, 但今次電影版又只得一款, 所以 ...

好在我唔係Martha 既fans, 應該毒唔到我:34: (信住先)
yy23455699 發表於 10-6-2016 02:52 PM
好在我唔係Martha 既fans, 應該毒唔到我 (信住先)

由於一隻都唔平, 加上同一品牌唔想重覆, 所以我只會keep一個version, 除非另一版本比呢個版本好好多. 即係好似早幾年HT ironman的version 1 version 2 咁, 我就會考慮入多隻.
jeffloh 發表於 10-6-2016 03:01 PM
由於一隻都唔平, 加上同一品牌唔想重覆, 所以我只會keep一個version, 除非另一版本比呢個版本好好多. 即 ...

我都大概同師兄既諗法相似, 一樣樣既真係有d'呀'位
除非下次出的係Dark Knight Returns Armored Batman,
我諗都唔入, Mezco買親都有d肉赤
唔入上隻隊長, 就是等呢隻.
可惜太貴了.
呢間廠真是越出越貴, 未見成果就
真係有咁多人要科學怪人:58:
想問有無師兄知隻重裝batman,香港邊度有開訂?謝
bfish 發表於 4-8-2016 04:24 PM

老銅間超人美漫有
bfish 發表於 4-8-2016 04:24 PM

你上mezco網仲可以訂, 但需要美國收貨地址.
我無留意香港有無, 只知"咪嘈"應該唔會返.
hang 發表於 4-8-2016 07:05 PM
老銅間超人美漫有

真的嗎,那要出去訂了,thx  c hing
jeffloh 發表於 4-8-2016 07:41 PM
你上mezco網仲可以訂, 但需要美國收貨地址.
我無留意香港有無, 只知"咪嘈"應該唔會返.

有上mezco,就是見到只寄美國,唉,師兄依你覺得香港有賣的機會會大嗎