Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 值得等待 開心分享 - King Arts 1/9 Diecast Hulkbuster

苦等幾個月,昨天終於拎左!整體都幾滿意今次,值得等待。好重,好大隻,好取手!原本個玩具櫃都放唔落囉...........
關節好結實,手位要用d力先扭到!
整體上色都唔錯!唯一有d戰損位.....其實唔似戰損,似花多d,不過都算係我可以接受的範圍。
個人真係好喜歡合體呢個設計,合體分體左好多次!磁石設計得好好,好方便。
另外入電都唔困難,係腳個個位要用小技巧先打開到。
希望KA繼續加油,唔好只係為收訂而出,比多d驚喜玩家。另外希望會快d出其他1/9,唔再只係ironman。

多左師兄攞貨!相信呢隻HB會令KA吸取教訓做好QC,做好派貨程序。BTW,師兄啲相影得好靚
stockholder 發表於 20-5-2016 08:02 PM
多左師兄攞貨!相信呢隻HB會令KA吸取教訓做好QC,做好派貨程序。BTW,師兄啲相影得好靚

寧願佢地搞好D QC,遲左派貨好過
派貨程序真係有待改變..........係fb交代清楚等大家都安心D

我個隻右手燈唔著 又要攞餐死 等兩個月
多謝分享。我都係合體分體換pose多次。很好玩。
A12 發表於 21-5-2016 01:00 AM
多謝分享。我都係合體分體換pose多次。很好玩。

me too.... 久唔久就C忽痕分下合下...
Thanks for sharing bro. I still can't get how HB can move its hip joint with Mark 43 inside...
雖然無諗住買,但真係覺得幾靚,KA好有心機去整~
天涯孤客 發表於 24-5-2016 10:31 AM
雖然無諗住買,但真係覺得幾靚,KA好有心機去整~

希望佢之後出個d都比心機去整啦∼∼
有幾個問題KA必須要改善:
1)易甩色
2)關節易鬆,手臂甚至容易扭斷(如mark 39 及mark 42)
3) 頭盔開關燈制易斷(如mark 42 & 43)