Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] Comicavestudios 1/12 最新的產品和原型明天下午6點.............在SEVEN

4個最新的

Comicavestudios

1/12 合金產品 和 原型

......明天下午6點.............在SEVEN
......首次亮相  !!!

facebook / seventoys

[產前試玩] Comicave 即將推出的四款1/12 Iron man
http://toysdaily.com/discuz/foru ... page%3D1&page=1
有無46:help::help::help:

.....尚未證實........:(
唔係到公佈?人在大陸上唔到FB呢
threeeye914 發表於 20-5-2016 09:52 PM
唔係到公佈?人在大陸上唔到FB呢

小編出左個POST:64:

http://toysdaily.com/discuz/foru ... page%3D1&page=1
MAX 發表於 20-5-2016 11:46 PM
小編出左個POST

http://toysdaily.com/discuz/forum.php?mod=viewthread&tid=249258&extra=page%3 ...

Thank you for your pictures!

不得了
每一隻既爆地都靚過現時市面上既產品
仲要用合金
MK-7幾靚, 可能都會訂. 不過講真寧願佢快手出d新armor (MK-45, MK-46etc) , 另外佢話有BvS license但到依家一個prototype都唔見(更不用說幾時開訂同派貨). 其實iron man figure又唔係咩新野, propotype 大把品牌都有出, showroom放滿成個鋪都有, 但真正派貨的就唔多...因此個人都希望唔好只得個"望"字, 希望貨期可以短d, 早d有得玩啦.
買過隻Igor現貨,的確唔錯,不過此終係pi後繼公司,都係有現貨先算…