Toysdaily 玩具日報

[新品消息] ES合金《功夫貓黨》貓神金剛 ~ 發售日確定(?)

redfish 發表於 1-3-2016 10:34 AM
那隻是EVOLUTION TOY的磁石版, ES合金之前一直都未有定價, 唔會接訂
http://evolution-toy.com/da/29nya ...

O....發雞盲睇番張單原來唔係ES合金搞錯佐, 我以為剩係ES合金有PLAN出呢隻沒為意廠名XDDD
ryvius 發表於 1-3-2016 10:56 AM
O....發雞盲睇番張單原來唔係ES合金搞錯佐, 我以為剩係ES合金有PLAN出呢隻沒為意廠名XDDD

呢隻磁可廠, 細膠輕, 定價高, 外形唔係好D, 就算佢出先都可以不理.
redfish 發表於 1-3-2016 11:02 AM
呢隻磁可廠, 細膠輕, 定價高, 外形唔係好D, 就算佢出先都可以不理.

唯有到時放番出去...:Q
ryvius 發表於 1-3-2016 11:26 AM
唯有到時放番出去...

只怕無人會要。。。。。。。。。。。。。。。
ryvius 發表於 1-3-2016 11:26 AM
唯有到時放番出去...

如果只得磁石廠一間出, 有機會平手走.
現在ES合金公佈左, 相信難D.
當買3個人仔, 兩把刀和V字手自己玩算, 呢3樣ES合金沒有
估唔到隔咁耐先再有野出
ot問問,es合金係唔係會出金毛獅王?
char0085 發表於 2-3-2016 01:30 AM
ot問問,es合金係唔係會出金毛獅王?

ES合金未聽過會出, 有間叫童夢就已出, 非正版貨.
相片來自:
http://yes-news.com/13159/%5B%E4 ... B%E5%90%88%E9%87%91

馬仔 發表於 2-3-2016 08:56 AM
ES合金未聽過會出, 有間叫童夢就已出, 非正版貨.
相片來自:
http://yes-news.com/13159/%5B%E4%BD%9C%E ...

thanks 師兄!
再上網逛逛發現原來有kidslogic想出超力、金毛同大帝,係就發達了∼

呢隻定價咁高
隻六神同超獸 (如果出) 咪出金:59:
今次ES合金[貓神金剛]付有其兩件專用武器: 貓兒鎗 & 魚骨寶劍,實在太好了~:handshake::handshake::handshake:
$748都高? 無野呀?comicave 六吋ironman都七八舊水啦
這個還是香港限定嗎?
睇完個開箱介紹,es合金超獸機神唔買唔得:$