Toysdaily 玩具日報

[ZCWO] 1/6 香港警察PTU机动部队 - 沙展 (黑仔) & 王SIR(高级督察)

milkgaryjeff 發表於 26-10-2015 05:05 PM
買黎打飛機咩
最憎黑警

你唔鍾意就唔出得? 乜你咁霸道嘅?
你唔鍾意,但又有人鍾意喎,你吹得脹人地有市場咩?
成熟d啦細路。
天蠍座 發表於 27-10-2015 12:31 AM
你唔鍾意就唔出得? 乜你咁霸道嘅?
你唔鍾意,但又有人鍾意喎,你吹得脹人地有市場咩?
成熟d啦 ...

咁你唔鍾意人鬧黑警就唔鬧得咩,黑警做咁多衰野,比人鬧就緊架啦,香港有3萬幾黑警再加埋家屬,每人買番個番來打機 都發死間垃圾廠:34:
penny222 發表於 27-10-2015 12:49 AM
咁你唔鍾意人鬧黑警就唔鬧得咩,黑警做咁多衰野,比人鬧就緊架啦,香港有3萬幾黑警再加埋家屬,每人買番 ...

我認得你,每逢出親警察figure,你都有份鬧果個嘛。

你呢種燒壞腦嘅人,其實同你講再多道理,都冇用,醫唔返,冇得救。

奈何你有你鬧,人地有人地出,有人地買。 好唔抵得咩?好眼紅呀?

其實你呢種人,不斷咁盲目地仇恨,但每日依然由香港警察執法,你又改變唔到現實,其實你都幾可憐。

而家連出隻玩具你都唔抵得,唔放過,要鬧返餐。

算啦… 你係度盡情發洩下啦,唔係你屈埋屈埋我驚你會做傻事呀!
penny222 發表於 27-10-2015 12:49 AM
咁你唔鍾意人鬧黑警就唔鬧得咩,黑警做咁多衰野,比人鬧就緊架啦,香港有3萬幾黑警再加埋家屬,每人買番 ...

同埋人地間廠唔止出警察嘅,仲有球星,小飛俠,有mr. Bean, etc..嘅

出隻你唔鍾意嘅就係垃圾廠。。。

你呢d思想有冇問題,我唔講,留返俾其他網友判斷啦。
黑警做咁多衰野,咪留返俾其他網友判斷,撐得黑警既一係無知,一係就無恥:p

[quote]天蠍座 發表於 27-10-2015 12:31 AM

我表達既係憎黑警
我只表達我不會買呢類figure.............有人送比我都要黎打飛機jei........
我針對既係黑警,並不是廠商、樓主、各ching.........你要對號入座我都無辦法.......

細路?
好笑。。。

冇人話唔俾出香港警察玩具嘅,不過今時今日,香港警察玩具向部分香港人心目中已經列入二戰德軍�日軍呢類「歹角系列」

拎住佢玩一舉手一投足,用堆配件擺返個pose,先發現近年香港警察向電影都冇出現過嘅行為,戴晒頭盔,舉起紅旗,拎住催淚彈,最後做過啲乜,大家心中有數。:67:
milkgaryjeff 發表於 26-10-2015 05:05 PM
買黎打飛機咩
最憎黑警

你對住憎嘅人打飛機?:Q

咁你係咪最憎 AV女優?:p
今時今日香港最黑嘅並非黑社會或者警察,而係班乜都用暴力同「班馬」圍人嘅 Yellow Zombie (黃色喪屍)!:o
唔好一竹杆就打晒成船人…話黑警個d 人遇到交通意外比人打比人打劫有骨氣就唔好報警o勒...

[quote]Dr.AL 發表於 27-10-2015 09:19 AM

呀所謂Dr.
你學術研究範疇好窄下wor
打飛機有另一意思架
買黎打飛機咩
最憎黑警

:ar:          口水多過茶, 哩度係玩具討論區    :74:
大丈夫 發表於 27-10-2015 09:25 AM
口水多過茶, 哩度係玩具討論

我討論左啦
結論:我不會買

:oh:          幼稚 狂妄齷齪的人。:78:
milkgaryjeff 發表於 27-10-2015 09:26 AM
我討論左啦
結論:我不會買

無人有興趣知你會唔會買:ar:

更加無興趣知你唔買嘅原因:he: