Toysdaily 玩具日報

查看: 9740|回復: 23

[個人收藏] MASTER STARS PIECE 復活之F - 悟空

這個系列一直都出到大大隻, 而且都無咩走樣, 所以都買得放心.

今次隻超級撒亞 神, 做到幾黑下, 有d以前既超彩色, 成個礦工咁

平靚正, 自己站立無問題, 少左企台, 自己鐘意放邊都得~

今日出左咩,點解唔見有得買,師兄請問邊到入手
Ssp 既 fok lee, 剛新出
都想入, 不過size太大無位擺

超造集都唔係太差者~
似,真係好似,仲好靚。
呢隻正野, 我都即刻入左.............:)
頭像被屏蔽
Sonic817 發表於 19-6-2015 10:25 AM
細果隻出得好hea, 仲要貴過呢隻

其實點解大同細會同價錢....甚至細仲貴過大

不過最貴真系最細既dwc
不用一魚,大大隻,手工又好,希望隻超西悟空出埋再板不用食炒價
龍珠迷 發表於 19-6-2015 01:48 PM
不用一魚,大大隻,手工又好,希望隻超西悟空出埋再板不用食炒價

超西悟空確定左再販啦,應該好快見街
ray文 發表於 19-6-2015 10:11 AM
呢隻正野, 我都即刻入左.............

:67:................
我都入左超造集, 除左個盒設計似漫畫可取外, 隻公仔上色同用料都麻麻, 最衰係早出, 而且好似幾齊人, 呢個MSP 系列又唔公佈晒條line, 而且通常都炒起少少, 第一隻悟空而家成5魚真係離晒大嫂~~

:43:..................:43:
龍珠迷 發表於 19-6-2015 01:48 PM

超西悟空8月再版,唔使心急。
Lemonfai 發表於 19-6-2015 03:41 PM
我都入左超造集, 除左個盒設計似漫畫可取外, 隻公仔上色同用料都麻麻, 最衰係早出, 而且好似幾齊人, 呢個MS ...

隻比達遲買少少已經開始炒∼我都要14x入,隻超西係日本25x入左先知8月再販:time: