Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] Marvel Legends Movie Black Widow 生鎗袋 加 電單車 (Edmond 改裝報告)

gl_edmond 發表於 18-6-2015 12:39 PM
其實 3.75 吋仲高可玩性. 你想像下, 6吋或12 吋點揾架車俾佢坐? 但 3.75 吋就正啦, 猶其是 GI JOE  ...

係啦
又慳位
可惜係marvel infinite d 3.75關節cut曬,大不如前
所以我都無幫襯好耐lu
quincy 發表於 18-6-2015 02:42 PM
6吋
之前captain america 2 出的

如果係我果隻,o係amazon見到都要成3魚未計運費
lkljason 發表於 18-6-2015 02:49 PM
如果係我果隻,o係amazon見到都要成3魚未計運費

有一期二百頭
fsgsfdgfsdg
quincy 發表於 18-6-2015 03:23 PM
有一期二百頭
fsgsfdgfsdg

唉!呢d機會不嬲都唔屬於我!:unhappy:
lkljason 發表於 18-6-2015 12:59 PM
呢隻Black Widow係6吋定3.75吋呢?
請問係咪呢隻黎呢?

6吋, 但個 BAF Parts 最終係出左咁的:

宜加炒起哂,好鬼貴
quincy 發表於 18-6-2015 02:46 PM
係啦
又慳位
可惜係marvel infinite d 3.75關節cut曬,大不如前

Marvel Infinite Series 的關節沒有 cut 曬, 被cut 關節的是 「Marvel電影真人版」系列。  不應淪為同一個系列。
大姐姐 發表於 18-6-2015 08:27 PM
Marvel Infinite Series 的關節沒有 cut 曬, 被cut 關節的是 「Marvel電影真人版」系列。  不應淪為同一 ...

對的. INFINITE SERIES 基本上係 3,75 MARVEL UNIVERSE 的後繼和番出.

CATWOMAN 用呢架都好正喎~

等下, 應該會出 Avengers 2 的 6 吋:

大姐姐 發表於 18-6-2015 08:27 PM
Marvel Infinite Series 的關節沒有 cut 曬, 被cut 關節的是 「Marvel電影真人版」系列。  不應淪為同一 ...

真人版當然
不過你睇下Marvel Infinite Series 2015 Wave 1
Bishop、Big-Time Spider-Man、Black Cat、Beast全部無曬腰關節(除左Sandman)
同埋膊頭到手臂既關節都無左
你只要對比下同wave 既DD & Hawkeye你就知
而且之前呢度都有Po討論過marvel infinite 3.75 d 關節大量被cut,好多師兄都同意
你只要細心d對比下現家MU既3.75,你就了解
坐電單車好鬼型啊!:shiny:
gl_edmond 發表於 19-6-2015 12:20 AM
等下, 應該會出 Avengers 2 的 6 吋:

呢隻正喎,好期待

講正坦白講係炒果隻正, 有兩個頭, 兩對手. 唯一唔好係無鎗同死鎗袋. 但係呢隻新的都係無. 而且好無誠意, 主要將之前的改色. Avengers 2 的造型應該係單鎗, 而且成套衫本來係唔同, 特別係手的武器.
隔離隻手是鷹眼?仲有乜人物?