Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[活動展覽] 「GUNDAM DOCKS at Hong Kong II」8月開幕

嘩!  正呀!我要去野生捕影 ……
熱狗OO 發表於 2-8-2015 06:51 PM
傳聞佢極度鄙視中國人, 所以佢個名才不以漢字刊出, 而這也是他本人要求的

N年前我不記得邊度睇番黎,  ...

呢個真係未聽過,如師兄所講屬實,咁真係可惜中的可惜,不過人各有志,冇辦法。
請問d模型仲有冇得賣?
Lau 發表於 2-8-2015 11:40 AM
以前見預覽圖就係,但實物大咁多,都很難放在鐘上面喇...

之前其實真係擺喺鐘樓頂, 展覽開幕前先放落地下...
未有時間去, 夜晚去看個燈效OK嗎?

MG 1/100 RX-0 UNICORN GUNDAM “Ver.Ka” [CODE_852]

code 852其實有咩意思?
davidki99 發表於 5-8-2015 04:02 PM
MG 1/100 RX-0 UNICORN GUNDAM “Ver.Ka” [CODE_852]

852 《= 香港地區字頭 ma ... 我念
davidki99 發表於 5-8-2015 04:02 PM

我都是這麼想,852 即香港,這些模型是香港這次展覽的特別版啊!!
thanks 樓上兩位師兄既解答
Littlechan 發表於 2-8-2015 10:37 PM
請問d模型仲有冇得賣?

Today at 12 noon...................
金屬模型系列之機動戰士高達(黃金限量版)
將於GUNDAM docks會場優先發售!!
Vince 發表於 7-8-2015 03:37 PM
金屬模型系列之機動戰士高達(黃金限量版)
將於GUNDAM docks會場優先發售!!

肉搏戰用MS...........:time::time::help::help::help:

852............香港電話字頭
仲有幾日, 要去好快D去喇~ :love: