Toysdaily 玩具日報

查看: 7130|回復: 27

[分享討論] 大家意見之hottoys 1/6diecast mark3和43

不講價錢,尋日上secret base,聽到師兄話一生人點都要擁有一隻,大家會選hottoys diecast1/6mark3還是43?感謝大家

呢D post,又無玩具分享、又不是教學、又不是新品發佈、又不是品質討論,連相都無張,都可以有十幾個人覆,勁!

我成日覺得呢度太商業化,定時定候有人會口up up咁出黎提下「呢隻正」、「果隻又就快出」、「邊隻好呢?」、「快D去yahoo bid啦!」........我不是在話樓主,只是在慨嘆這種現象罷了!
點止1隻?入坑後係,你一定擁有多過10隻,8隻im。2隻都咁正
dewback 發表於 7-6-2015 07:05 PM
Mark 3 會係一個好開始

期待新mark5~~~~~
如果要E兩隻選其一,我會買mark3 , 因為遲D會出1/4 mark 43, 應該爆唔到地,條腰好似唔好可以扭
強烈建議買 whiplash mark2 or  1/4 mark 43 最正
如果一生只擁有一隻不如四買1:4 m43啦。1:4精細好多。
我覺得唔計頭雕,鋼鐵人開始有其他廠做得精細過HT,師兄可以睇定d先,!
vote For mark 3, classic
遲入坑倆隻都無訂:help:
cbyn 發表於 7-6-2015 09:18 AM
vote For mark 3, classic

同意師兄,但mark3 diecast,仍不知道可否set爆地?謝謝
solarlord2001 發表於 7-6-2015 08:48 AM
我覺得唔計頭雕,鋼鐵人開始有其他廠做得精細過HT,師兄可以睇定d先,!

是的,且看kingarts功力,謝謝
何必㨂?又唔係一夫一妻。

買齊兩個!:75:
[quote]ilove12inch
我現在一隻ironman都無,但訂左新mark3 ~
kiwi_6255 發表於 7-6-2015 07:02 PM
我現在一隻ironman都無,但訂左新mark3 ~

Mark 3 會係一個好開始:DD

好希望會有新 Mark I,Mark IV,Mark V,Mark VI。Mark I 同 Mark VI 早前放左有o的後悔