Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] My HT War Machine Mark II and The Team of Avengers 2

仲有槍色灰確實型。不過驚喜始終不及mark 43
cywatt 發表於 25-4-2015 02:25 PM
其實電影商好多時都會因一d政治/文化因素, 最後要求玩具商更改原本設定, 跟本就見怪不怪. 何況毎個 ...

樓主講得實在太好!!!!
其實每次限定都唔會有神級圖分享..原因亦不難理解..
本來尋日返完一日工...再走出SB拎隻WM返屋企已經好累...
但一見到果個 "點解無人分享"的post...
就即刻覺得不憤氣!點都要影d 相share 下!
就算已經好累都好...就係希望同大家分享!
irontuba 發表於 25-4-2015 11:33 PM
本來尋日返完一日工...再走 ...

感謝師兄為各位既付出,支持支持:$:)
隊長個比例總是怪怪的
basic15 發表於 25-4-2015 07:12 PM
師兄們,心底話終於有人說出,在這裡這麼久,太多人為插而插!
一出圖....插!
實物.....插!

Thanks for your understanding and support. :64:
dewback 發表於 25-4-2015 07:43 PM
咁樣噴多層油,加多個水貼,其實好多人手工序,玩家寧願佢唔改好過

As same as HT, I dont think they want to make it trouble.
stockholder 發表於 25-4-2015 09:33 PM
仲有槍色灰確實型。不過驚喜始終不及mark 43

Can`t agree more, MK43真係好正.
irontuba 發表於 25-4-2015 11:33 PM
本來尋日返完一日工...再走 ...

Highly appreciate your understanding and sharing. :77:
BigOil 發表於 26-4-2015 10:02 AM
隊長個比例總是怪怪的

應該係小弟影得差. Secret Base display緊個隻同其他ching影個d都好型, 但小弟點影都影吾出今次個靚body.
cywatt 發表於 25-4-2015 02:25 PM
其實電影商好多時都會因一d政治/文化因素, 最後要求玩具商更改原本設定, 跟本就見怪不怪. 何況毎個 ...

欣賞師兄用心去玩同享受玩具帶黎嘅樂趣,而唔係俾件玩具玩返轉頭。 {:1_377:}
kofumanutd 發表於 29-4-2015 09:40 AM
欣賞師兄用心去玩同享受玩具帶黎嘅樂趣,而唔係俾件玩具玩返轉頭。

多謝觀賞, 其實每件玩具都冇可能完美, 享吾享受只係睇你對個缺點有幾介意, 同埋最緊要有冇欣賞過隻玩具既overall quality同優點姐. 每個人要求都吾同, 付出與收成對個expectation都有好大影響. :65: