Toysdaily 玩具日報

查看: 3738|回復: 16

[個人收藏] CA手機一圖流...

頸膊位仲係差D....唔通真係要等1:4?....
Stormtrooper-HK 發表於 15-4-2015 05:16 PM
我而家都幾愛聽 IU D歌, 以前咩韓國歌都唔聽, 因為唔知唱乜, 下下都係一隊隊女曬腳,
IU唔同, 結他勁, 做音 ...

呢隻就係AV2版....能上映前有得玩都算係咁了....
peterlam 發表於 14-4-2015 11:26 PM
新手一問,1:6有什麼限制令膊頭不能更橫?

並唔係單純地橫....1:6件衫做咁多layer其實好難做到1:1 嘅貼服感...
仲有就係呢個body我覺得只係潛行版嗰個0既修改....稱唔上係專屬body...如果可以喺body同服裝cutting上再下D苦功應該會有更好效果....當然唔排除HT留返之後幾隻CA先再大改...
依隻真係好正{:1_377:}
已經很好了,1:6有限制
想問下c兄ca戴面具個頭雕後面係咪都有一達達銀白色嘅漬?:(
webbe 發表於 14-4-2015 11:12 PM
想問下c兄ca戴面具個頭雕後面係咪都有一達達銀白色嘅漬?

係HT嗰D懶係舊化....正常的.....:o.....個剩頭盔都有架....
stockholder 發表於 14-4-2015 11:10 PM
已經很好了,1:6有限制

新手一問,1:6有什麼限制令膊頭不能更橫?
heewing 發表於 14-4-2015 11:22 PM
係HT嗰D懶係舊化....正常的..........個剩頭盔都有架....

係wo...不過戴頭盔個頭雕d一達達深色d,看來有點怪:(
題外話IU:^
webbe 發表於 14-4-2015 11:29 PM
係wo...不過戴頭盔個頭雕d一達達深色d,看來有點怪
題外話IU

呢兩年嚴重地愛上IU.....等睇5月新劇....:shy:
其實好多師兄話今次身形正哂,
但坦白講都仲同真人有好大段距離,起碼真人胸肌唔係單純厚身雞扒一塊,
睇心口粒星個位同真人差幾遠就知。
不過話雖如此,HT應該已經盡咗最大努力同成本去平衡隻figure,
要再似真人可能真係要高成本每次開發新BODY或者1:4先得。
chshting 發表於 14-4-2015 11:47 PM
其實好多師兄話今次身形正哂,
但坦白講都仲同真人有好大段距離,起碼真人胸肌唔係單純厚身雞扒一塊,
睇 ...

老實講...以CA 嘅出貨量要開發專用body絕對唔係問題....係HT有冇心做好佢啫....
不錯的分享。{:1_208:}
ht點會唔知隊長大波,只係每次改少少先可以引下我地∼
ca1沒波,隻手幅度有限,似唐唐
avengers仍然沒波,加真人頭雕
ca2繼續沒波,隻手幅度繼續有限
ca 黃金版,要抽,仍繼續沒波,但就衫同膊頭分開車,可以提高啦
avengers 2 卒之大波了,隻手直頭可以90度∼
ca3…...
買買買 發表於 15-4-2015 03:24 PM
avengers仍然沒波 ...

睇黎HT喺Avengers 3既Part 2先會出最終隊長,可能係﹣﹣戰死版{:1_224:}
買買買 發表於 15-4-2015 03:24 PM
avengers仍然沒波 ...

師兄講得好岩~
呢隻CA 可以垂手加舉手已經立即正好多!!