Toysdaily 玩具日報

查看: 5661|回復: 21

[分享討論] 1996 All Star Jordan開箱 純頭彫分享 心思思想入手既入黎

連一向多MJ Fans既TD都無幾個大大開箱。。。。、只好小弟献醜一下。。。EB Body大家都知質素如何。今次斎分享頭彫、希望比到D心大心細想入既C兄一D参考∼

大家認為如何????{:2_261:}入手?
頭像被屏蔽
多謝美圖但eb野真係no way啦, 其實師兄你哩隻已經可以話叫好qc, 小弟同波友每人睇左個兩隻都係豆雞過你哩隻, 可能因為要就返個表情所以今次對眼嘅焦點比較集中, 但最大問題係頭頂條分帽線真係過唔到自己, 所以就算抽到都無買到。題外話, 我地成隊波抽六中六真係唔難抽, 所以有興趣嘅師兄大可公開抽時自己登記, 依家啲貨多到應該想抽唔中都難, 不過眼見已經有平五草嘅現貨。
個樣好過之前官方照
即係話。。。仲有個利申版本:p
其實個面都好似下,不過唔知點解對呢個表情毫無興趣。

EB,加油,期待你出多幾十個表情,人人有得玩!
ilove12inch 發表於 1-4-2015 07:35 AM
其實個面都好似下,不過唔知點解對呢個表情毫無興趣。

EB,加油,期待你出多幾十個表情,人人有得玩!

師兄等申利係咪呢..............:he:
iamfinethankuuu 發表於 1-4-2015 08:55 PM
師兄等申利係咪呢..............

係∼:34:

不!過!問題來了,仲可以配乜衫乜鞋?

我對四十歳的巫師MJ無乜興趣,夢一又早已自組了。

EB,你仲有乜計叫我入全套MJ?{:1_203:}

$980啦!
ilove12inch 發表於 1-4-2015 09:28 PM
係∼

不!過!問題來了,仲可以配乜衫乜鞋?

我覺得伸脷頭會係Jumpman雕像喥出
睇過實物,頭雕造得幾好
一日到黑食老本
Jordan個樣似講緊:X X EB 比我抖下得吾得?
出太多了,Jordan已經變成過街老鼠。
由開始人人覺得正,到依家見佢出都覺得煩!{:1_204:} OUT
lis2887 發表於 2-4-2015 02:07 PM
睇過實物,頭雕造得幾好

頭雕造得幾好、但只係「幾好」、暫時最好都係之前個開口頭同合口頭。。
此頭雕総係覚得唔知配D口羊姿勢先好。。。。怪怪地??
天碼 發表於 2-4-2015 05:19 PM
Jordan個樣似講緊:X X EB 比我抖下得吾得?
出太多了,Jordan已經變成過街老鼠。
由開始人人覺得正,到 ...

望一望Y拍就知C兄所言非虚。:78:
徐非EB快D出伸利頭彫。。。如果伸利MJ同今年8月出既Pippen同歩出市就正la....
BatIron 發表於 2-4-2015 05:30 PM
望一望Y拍就知C兄所言非虚。
徐非EB快D出伸利頭彫。。。如果伸利MJ同今年8月出既Pi ...

可能會出PIPEN申利頭啦:x