Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay 1:6 Michael Jordan (1996 NBA all star game version)官圖

iamfinethankuuu 發表於 24-3-2015 01:41 PM
應該都幾肯定....老實講...佢之前出個啲新生代球星....唔算太受歡迎....
舊個啲會比較受落. ...

TD度分享James, Durant, Lin既Post1個起2個止...以現在NBA受歓迎程度出真係有D得淡笑。出Hardwood Classic球星肯定大有市場!!!
PENNY我要MAGIC衫就夠
BatIron 發表於 24-3-2015 02:28 PM
TD度分享James, Durant, Lin既Post1個起2個止...以現在NBA受歓迎程度出真係有D得淡笑。 ...

希望EB唔好又整衰條LINE啦
DiceK 發表於 24-3-2015 02:46 PM
PENNY我要MAGIC衫就夠

係呀...最具代表性啦....同埋仲要加埋ONEAL啦!!!
iamfinethankuuu 發表於 24-3-2015 03:27 PM
係呀...最具代表性啦....同埋仲要加埋ONEAL啦!!!

加埋ONeal真係正爆!!!!毎一記Alley Opp都令我拍案叫絶!!!!!藍架都扯爆果隻feel....All those good old days...
但個body要有改進,不要老用同一個body!

用Penny 同Pippen⋯⋯的戰衣來刺激銷路,起碼引唔到我!
送多一個頭雕,幾對鞋⋯⋯加標哥頭雕或者考慮:34:
BatIron 發表於 24-3-2015 02:28 PM
TD度分享James, Durant, Lin既Post1個起2個止...以現在NBA受歓迎程度出真係有D得淡笑。 ...

我諗最主要係而家NBA啲球星冇咗"星味"
BlacJac 發表於 24-3-2015 04:41 PM
但個body要有改進,不要老用同一個body!

其實EB如果真係有Heart既好應該造隻射波Or入樽既無関節専用手臂。好似Hottoys近排開訂既可交換式Hulk DX上半身一様。。
但你覺得會嗎??????????
gumfx 發表於 24-3-2015 05:02 PM
我諗最主要係而家NBA啲球星冇咗"星味"

呢一點不能再同意更多了......現在的球星係好波.....但無個種令人難忘回味的氣質....

6成nba球員退休後破產佢地實等錢洗,搵啲財困又經典既球星買拉神,互惠互利
好過搵新生代
是否新素體?(機會1%)雙膞肌肉大左圓左⋯⋯⋯⋯雖然上籃隻手臂依然似隻蟹。

感覺手臂粗左,大隻左~~~~~~~
BlacJac 發表於 24-3-2015 05:17 PM
但你覺得會嗎??????????

不可能:34::43::58: