Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] Titanfall Stryder is coming!

gaddio007 發表於 21-3-2015 01:02 PM
有玩開既人就會知...... 問題多多...
當然產品風格, 各有口味, 見人見志, 但最慘每次產品質量都咁低, 沒 ...

詳細講吓因為想後追atlas……
ultramanwai 發表於 21-3-2015 03:53 PM
我想問你問題會出喺邊一個環節, 例如上色, 關節, 開模.....之類, 有多點意見可作考慮訂唔訂的參考. ...

唔講外形, 當然係關節鬆緊同甩油,刮油問題la:ar:
上個月先訂完佢隻Matrix 機械人,今個月又公佈 titanfall 遊俠. . .,
Game 入面遊俠+電漿炮好屈,有d期待今次onlineshop 限定版送咩
gaddio007 發表於 24-3-2015 11:46 AM
唔講外形, 當然係關節鬆緊同甩油,刮油問題la

{:1_236:}吓, 關節有問題, 我訂咗 Matrix 裡面個機械人, 祝我好運{:1_237:}
gaddio007 發表於 24-3-2015 11:46 AM

都有少少預左
事關去TOYSOUL睇過3A/3ZERO少展品,如多都有關節設計不良
之前TRANSFORMER已經不在話下
特別係唔少受力位用BALL JOINT真係好難無腳軟問題...

不過近期既TITANFALL都有負評真係第一次聽
未知師兄可唔可以講多D分享多D?等一眾師兄同小弟都留意下
(係,有玩過係會知,但就係未玩過先要問嘛:DD)

不如影張相睇下? 我都想知有幾差 !!

3A/3Zero 出名service 好, 有無映過?
佢服務好但QC一般 我只REX支炮不舉 只RAY就頭部機關壞 RAY去左換 但佢開左兩只都係咁我就算了 仲要蝕叫VAN仔既錢 > <
see? 有玩開就知咩水平, service 好唔代表D咩, 可能成日有人換件先有咁好service, 因為要安慰當時人既不滿心情:x. 可以咁講, 有問題既地方, 你換幾多次都係有問題, 因為係成批做出黎, 唔會幾廿隻幾廿隻咁做出黎lo, 我冇叫你地唔好買, 我只係想講出個人中招既感謝和睇到既真相姐. 老實講, 幾百蚊至幾千蚊既貸仔我都有玩開, 對比過其他, 返而平野有好貨, 貴野冇好野! 唔係應該調轉既咩??? :no:
gaddio007 發表於 25-3-2015 04:12 PM
see? 有玩開就知咩水平, service 好唔代表D咩, 可能成日有人換件先有咁好service, 因為要安慰當時人既不滿 ...

世事都比你看透,你咁叻不如自己做啦 !!
kingofhero 發表於 25-3-2015 10:25 PM
世事都比你看透,你咁叻不如自己做啦 !!

老友, 你D錢真係易呃.:x 定係你要求低:ar:.
gaddio007 發表於 25-3-2015 04:12 PM
see? 有玩開就知咩水平, service 好唔代表D咩, 可能成日有人換件先有咁好service, 因為要安慰當時人既不滿 ...

只RAY就頭部機關壞 -> 呢個似乎係先天問題?我果隻都好鬼鬆..
acck0118 發表於 26-3-2015 12:20 PM
只RAY就頭部機關壞 -> 呢個似乎係先天問題?我果隻都好鬼鬆..

先天有問題都照出貸, 咁就真係好大問題(QC) :*

不過上面位老友應該接受到, 因為佢like service, 其他可無視.:x
The quality is fine with my Titanfall, and it's only $2xxx , with a 1/12 figure,  if comparing to 1/6 Hulkbuster, I think Titanfall is winner in both price and appearance.
acck0118 發表於 26-3-2015 12:20 PM

我又唔係反THREE A/THREE ZERO既 佢只REX同RAY我都好愛 仲訂左佢只MATRIX
只係QC要改善囉
keishu 發表於 27-3-2015 10:09 AM
我又唔係反THREE A/THREE ZERO既 佢只REX同RAY我都好愛 仲訂左佢只MATRIX
只係QC要改善囉

哈哈我都唔係驗屍官,overall我對隻Rex同Ray都好滿意,淨係大貨paint job已經比ht高幾班!不過如果係機關design&#22021;先天問題,QC幾好都救唔到幾多..