Toysdaily 玩具日報

樓主: Nekki-Basara

[個人收藏] [多麼致命 絕症.] IROMAN 入坑簡攝

IRONMAN真係淨係買主要果幾套甲都已經好貴
雖然病情好輕,但應該冇得救:handshake:
stockholder 發表於 15-3-2015 06:00 PM
Silver centurion 平平地可入, 仲有war machine mark ii 或iron patriot 都平過原價。有mark vii,怎能無ma ...

Mark 33 雖則平, 但個人覺得佢個look 麻麻地, 而且市場仍然有充足貨源, 可以等下先.

Mark 43 考慮左好耐, 當想訂果時已經截左, 唔打緊, 到時再買現貨, 而且我只買普通版.

Mark 4 同 6 雖則好靚好想要, 但over 3K 我暫時接受唔到. 又, 可能HT又整隻diecast 版解決呢個底褲位甩色問題. 所以唔急住要.

所以除左mark 3 等待取貨外, 我target 緊  Peacemaker.
頭像被屏蔽
Nekki-Basara 發表於 16-3-2015 12:03 AM
Mark 33 雖則平, 但個人覺得佢個look 麻麻地, 而且市場仍然有充足貨源, 可以等下先.

Mark 43 考慮左 ...

Mark 43點會咁快截訂?
basic15 發表於 15-3-2015 09:48 PM
師兄, Ironman 要一堆先靚嫁, 加油呀, 等你Post全家福!!!

哈哈, 小弟地方淺窄, 沒有大大的靚靚 Display 櫃

stockholder 發表於 16-3-2015 12:30 AM
Mark 43點會咁快截訂?

尋日經過兆萬, 佢個牌仔變左 "全部售罄" 了
Nekki-Basara 發表於 16-3-2015 01:07 AM
尋日經過兆萬, 佢個牌仔變左 "全部售罄" 了

哦,咁快截。3個月左右
師兄,歡迎入坑,但都要保持清醒,勿中毒太深,嚴選而入,一定享受到箇中樂趣.....好似長氣嘅阿伯,見諒,嘻嘻!{:1_220:}
樓主D症好輕姐 , 吃粒感冒藥即好 XD

樓主唔好忘記隻Mark I呀 , 呢隻都係神物黎嫁:34:
I'm also a new comer and support! {:1_218:}

Look forward to your next IM sharing. {:1_220:}
还好没本钱入坑,,看别人的羡慕羡慕就好了。。:p
jerrytse1023 發表於 16-3-2015 01:54 PM
樓主唔好忘記隻Mark I呀 , 呢隻都係神物黎嫁

如果ht出合金版,無容置疑,必入之物!{:1_220:}
如果MK1出合金,佢d膠關節一定要從新設計改良,一係長期用地台托住