Toysdaily 玩具日報

查看: 3669|回復: 11

[出售] 變型金剛 TOMY 破壞神Devastator 7隻, figma 烙印戰士, 新増模型

機動警察
MG 1號機 $150
MG 2號機 $150
MG 2號機閃燈版 $280 hold
MG 裝甲3號機 sold
MG 鷹頭獅 $170

機動警察
1:60 零式 $60
其他sold

PG ZAKU II $500

BB戰士
No.2, 4, 48, 59, 71, 81, 84, 86 sold
其餘9盒共$220

Tomy 變型金剛 電影2中 破壞神 7隻有盒, 玩具極新, 長放櫃內, $300

FIGMA 187 有盒, 玩具極新, 長放盒內, $350

要GX-03超力電磁俠,已pm
如果冇人要GX-03我排!
C hung !check pm!thx!
想要胡迪
平日19:30觀塘或九龍灣交收方唔方便?
請PM我
please contact me GX-03超力電磁俠, 98037904, thx
新增機動警察模型, PG ZAKU, BB戰士
Tomy 變型金剛 電影2中 破壞神 7隻有盒, 玩具極新, 長放櫃內, $300 <-- 師兄,每一隻是否可獨立變形,然後再7合1﹖ 單個機械人形尺寸是否約3"左右﹖
wannnnnabe 發表於 20-3-2015 11:59 AM
Tomy 變型金剛 電影2中 破壞神 7隻有盒, 玩具極新, 長放櫃內, $300

是的,可以獨立&#21464;機械人,又可合體
Tomy 變型金剛 電影2中 破壞神 7隻有盒, 玩具極新, 長放櫃內, $300 <-- 試排$180,唔得當幫推!
PG ZAKU II $500 plz hold
push push {:1_374:}