Toysdaily 玩具日報

查看: 12253|回復: 37

[活動展覽] Evolution Toy Dynamite Action!

頭像被屏蔽
支持玩具日報講玩具分享玩具!!!!不要洗腦政治宣傳!!!{:1_226:}{:1_226:}{:1_226:}

中左3,4隻~ 希望出得成~
原來有咁多版權係佢手!?{:1_236:}

成間廠最成功既就係選角, 出品真係唔係好掂, 但又會搞到你強迫症發作.....有冇人可以制止下佢?
黑心D真係想佢快D摺, 費時眼寃:angry:
笨大隻sr鐵人28fx冇咗影,就算出都同之前嗰兩隻鐵人28合金魂唔啱比例,所以支持呢隻:61:
ES合金出哥頓無買,笨大又唔知幾時至出,似乎都要向這家廠投降:oh:
只入過光速電神,又貴又唔係咁好玩,但又冇其它廠出。
上面中幾隻,但係呢間廠既野,買之前真係要諗清楚。
gominggo 發表於 9-3-2015 03:46 PM
成間廠最成功既就係選角, 出品真係唔係好掂, 但又會搞到你強迫症發作.....有冇人可以制止下佢?
黑心D真係 ...

一早執左, 只係換個名又翻生:cool:
yugi 發表於 9-3-2015 04:39 PM
一早執左, 只係換個名又翻生

係?? EVOLUTION TOY前身係???
threeeye914 發表於 9-3-2015 04:52 PM
係?? EVOLUTION TOY前身係???

傳說中的cms...........
yugi 發表於 9-3-2015 05:00 PM

係CMS個老細攞住啲版權,開過間新公司,剩低間爭人周身債既CMS
yugi 發表於 9-3-2015 05:00 PM

CMS唔係俾A字廠收購咩?? 即係E廠個隻NO.20 JEEG同NO.23 隻馬都係CMS BRAVE 系列個模??
eddiem249 發表於 9-3-2015 05:07 PM
係CMS個老細攞住啲版權,開過間新公司,剩低間爭人周身債既CMS

唔怪得
又有巴拉達, 又有飛天鑽哩D真磁力合体
不過乜野都磁力...
應該入左好多貨啦

http://ja.wikipedia.org/wiki/%E3 ... 7%E3%83%A7%E3%83%B3
宮崎隆博為CM'S創立者之一
09年中鉢秀樹過世,

之後宮崎隆博就離開CM's,
創設了EVOLUTION TOY
妻子中鉢和子成了CM'S的社長
然後CM'S於2014年3月宣布破產