Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Douglas.M.Saint

[玩具報告] 大。牛。龜! Iron Man Mark XXXVIII Igor

2littlemoney 發表於 17-1-2015 03:26 PM
this is the straightest pose i think for igor.

嘩, 企直DD個姿勢就咁攪笑, 原來係企唔直嘅 !
好正呀德哥:handshake:
師兄D分享文都係好棒
自然光下影相影得正!!
大大隻...可惜舊化唔夠多
請問igor可否好似之前的ironman噤腰可向上拉長?thx
marine0791 發表於 29-1-2015 12:03 AM
請問igor可否好似之前的ironman噤腰可向上拉長?thx

是不可以的,,,,,
windowopen 發表於 21-1-2015 02:02 AM
大大隻...可惜舊化唔夠多

Yes.  But I can accept.  :)
marine0791 發表於 29-1-2015 12:03 AM

No, as the waist need to support for the large upper part of the body.  If yes... must be fallen and can stand... :(
2littlemoney 發表於 29-1-2015 12:30 AM
是不可以的,,,,,

Thx Ching.      
Douglas.M.Saint 發表於 29-1-2015 12:41 PM
No, as the waist need to support for the large upper part of the body.  If yes... must be fallen a ...

Thx Ching.        
船頭尺 發表於 15-1-2015 02:51 PM
其實邊有講得咁差呀ok a~

大家都明呢, 有好多人想平追, 好似有少少問題就夾手夾腳煲大件事..  
加埋網上好多新手炒家睇完果D雞蛋骨report, 咪恐慌性拋售, 咁咪有得執平貨
skyhawk 發表於 29-1-2015 06:06 PM
大家都明呢, 有好多人想平追, 好似有少少問題就夾手夾腳煲大件事..  
加埋網上好多新手炒家睇完果D雞蛋 ...

講泥講去都係舊化小左問題, 而呢個確係事實,
同個 prototype 比確系得番五丶六成, 我覺得冇誇大。
如此大出入也是 HT prototype 以來旱見的!你可以
睇番 d forum, 之前 igor 嘅舊化造工係 fans 談論熱話,
並得到極高評價, 都以大家都寄予厚望!

同樣以舊化為賣點嘅 hulkbuster 我而家都唔知信唔信得過了!
貨不對版始終係消費者大忌!
skyhawk 發表於 29-1-2015 06:06 PM
加埋網上好多新手炒家睇完果D雞蛋 ...

老老實實
如果要陰謀論既話
真係講到聽朝都唔會有結論
我夠可以話一味唱好係d炒家想漲價啦