Toysdaily 玩具日報

查看: 13529|回復: 24

[非官方產品] 絕創 G-CREATION (暗之魔神 Black Dragon)

<玩具短評> - 絕創 G-CREATION (暗之魔神 Black Dragon)
一款大大隻,可分體&#22021;魔神英雄傳角色 - 黑龍角
產品以換件分體,可分別變成:鳥黑魔,戲角魔,怒龍魔。
整體合金成份唔高,關節尚算扎實,合體方式簡單,另有多兩對更換手,斬影刀及黑魔球特效配件,而且夠大件,性價比感覺超值。
缺點:因由三款機體合體,合體後可動性較低,而且背後巨翼較重,重心容易偏後。
絕創第二款上色完成產品,仍期待有進步空間。

多謝分享。{:1_226:}
如果合體後個頭靚仔D就好
好正呀..........
等模型出.希望快D 有喇
看來不錯,不知苯大是否都有機會出呢~~
你果隻合體後雙腳腳底係咪有粒野凸左出黎?
出模型版就好了.._(:&#1079;」∠)_
頭像被屏蔽
呢隻太大 模魂SIZE 合情理D
comhlp 發表於 24-2-2015 02:51 PM
呢隻太大 模魂SIZE 合情理D

模魂都唔知係咪執左無晒消息:(

另外黑龍角本身係大隻先&#21873;
yugi 發表於 24-2-2015 02:53 PM
模魂都唔知係咪執左無晒消息

另外黑龍角本身係大隻先&#21873;

模魂 肯定會出 有灰模 淘寶有得訂 唔駛擔心
黑龍角係比其它魔神大 但我講緊係成個SERIES睇 ROBOT 魂比 模魂大
佢呢隻分分鍾比ROBOT魂仲要大... 你"現時"睇睇實物就知究竟有幾大....
不過絕創 6月會出返骨架模型版 唔知係同一比例 定會縮返....
龍星都會出 但模型玩開模魂 所以創絕黑龍模型應該唔會入 龍星就睇情況
comhlp 發表於 24-2-2015 02:59 PM
不過絕創 6月會出返骨架模型版 唔知係同一比例 定會縮返....
龍星都會出 但模型玩開模魂 所以創絕黑龍模型應該唔會入 龍星就睇情況
絕創兩款骨架模型, 1月尾已經出左.
redfish 發表於 24-2-2015 03:06 PM
絕創兩款骨架模型, 1月尾已經出左.

現貨? 邊樹? 明明話最快年後出貨?
comhlp 發表於 24-2-2015 03:19 PM
現貨? 邊樹? 明明話最快年後出貨?

現貨, 孤注, 兩款都有, 長方形薄盒, 算幾大盒, 一望就見, 1月尾已經見賣緊.

龍星一魚中
黑龍貴DD, 兩魚有找
comhlp 發表於 24-2-2015 02:59 PM
模魂 肯定會出 有灰模 淘寶有得訂 唔駛擔心
黑龍角係比其它魔神大 但我講緊係成個SERIES睇 ROBOT 魂比  ...

淘寶好多野都有得訂但最後都無出過:x