Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 我的磁力鐵甲人!

師兄你果一隻係埋cms brave的?
頭像被屏蔽
tolete 發表於 9-1-2015 11:55 PM
正野一早比人買晒,意大利賣成二百歐元啊!

我發覺好多人都係咁,先前又話呢様嗰様,一陣又話磁石唔夠力又話擺唔到post,好la,到咗見到我地出post就問邊度有呀?幾多錢呀?我完全唔介意答其實,但我知邊啲係真心想買而問......講真呢隻嘢幾個月前已經開始比人預訂而且都唔算好快cut。再講呢隻係好嘢嚟係CM未執之前已經係人都知......唉,而家啲人嘅心態真係好得意。
不過又咁講,好彩好多人嘅唔識貨又好,後知後覺又好,我同Tolete兄你先有機會訂到姐,haaaaaaa{:1_374:}
tolete 發表於 10-1-2015 12:22 AM
師兄你果一隻係埋cms brave的?

係差不多2年前入手。
CombattraV 發表於 10-1-2015 01:17 AM
我發覺好多人都係咁,先前又話呢様嗰様,一陣又話磁石唔夠力又話擺唔到post,好la,到 ...

v兄,arcadia呢隻,取消了手臂能發射拳頭嗎?(之前cm嗰隻太容易拳頭飛出來。)
CombattraV 發表於 10-1-2015 01:17 AM
我發覺好多人都係咁,先前又話呢様嗰様,一陣又話磁石唔夠力又話擺唔到post,好la,到 ...

通常問價的人有部分係炒家或店主。 慢慢就習慣,真正玩家喺TD來來去去都係嗰班,留意下就分得出。
gazza1211 發表於 10-1-2015 02:14 AM
v兄,arcadia呢隻,取消了手臂能發射拳頭嗎?(之前cm嗰隻太容易拳頭飛出來。)

拳頭太易射出,有時想用AA膠痴死佢!
gazza1211 發表於 10-1-2015 02:14 AM

唔係呀,有得射ga,不過我估Tolete兄覺得個制係前面唔太好睇,返咗去後面姐,haaaaaa{:1_374:}
多謝分享好物 !:)
taken 發表於 10-1-2015 02:24 AM
通常問價的人有部分係炒家或店主。 慢慢就習慣,真正玩家喺TD來來去去都係嗰班,留意下就分 ...

唉,我都明,不過真係萌萌地所以發洩下姐:42:
taken 發表於 10-1-2015 02:25 AM
拳頭太易射出,有時想用AA膠痴死佢!

今次好似好小小,無咁易射出,不過我只係玩咗一陣又要入返盒(因為無位擺.....)所以等我再check多次先......
我本身有隻大馬神未開,見到呢隻想入埋一齊display人馬post。
拍埋其他合金,原來比我想像中細隻, 不過真係整得幾靚.:no:

原來改左色,我尋日拎先知道,我想要白色多d,不過佢肯返出已經圓夢了
難得tolete兄出post, 一定支持下呢..............:43: