Toysdaily 玩具日報

查看: 3267|回復: 12

[詢問] 請問有無ching買左 3A Ironman

請問有無ching買左, 想買但又見d comments好似吾係咁好!
https://www.youtube.com/watch?v=pU0zfiQLG4chttps://www.youtube.com/watch?v=lGvy4qDoW2M

wah wah wah!!! crazy:Q
入去睇咗兩個外國玩評, 都係話條腰唔得, 鬆到冇朋友, 我覺得你可以放棄了 !
咁等佢跌過$1k先考慮入吾入!
thz ching

我入左兩隻,一隻條腰真係好鬆,另一隻就ok,睇你鍾唔鍾意佢個設計啦,講真真係貴左D
我like佢個design, 但條腰咁鬆真係接受吾到
似乎 stealth 版大機會有事。我隻 prototype ver 冇問題
甚至有玩家謂手感CHEAP到咩:(所以我連DOOM都擺埋一旁先.
RRAAYY 發表於 2-12-2014 08:37 PM
似乎 stealth 版大機會有事。我隻 prototype ver 冇問題

我都係隻 stealth特別鬆喎
bigtomm 發表於 4-12-2014 01:17 AM
甚至有玩家謂手感CHEAP到咩所以我連DOOM都擺埋一旁先.

我今日玩左成日,覺得真係貴左 d, 千頭會合理 d 囉
hmsam76 發表於 4-12-2014 02:17 AM
我今日玩左成日,覺得真係貴左 d, 千頭會合理 d 囉

3A出品不嬲貴, 加上版費, 所謂貴貴都有道理.
我之前有入過3A機械人, 我好像玩緊搪膠咁, feel bad.
HKD100隻都費事
原本打算入3A Dr Boom....e+pass得啦...