Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 米青口口口話21-25開倉

上次去過佢開倉, 熱到死{:1_195:}, 地方又污穢, 又無嘢啱! 0消費! 白行一趟!  :$

若果抱住唔期望, 唔咪特別平, 唔會有好嘢買, 車錢又唔計較, 都可以去迫下嘅! :36:
玩具新手未經歷過開倉日,點都去逼下先
上次佢開倉, 係後樓梯排耐隊, 又熱又迫, 舊工廠地方又污穢, 又唔係特別平, 又多死貨, 唉! 白行一趟, 今年唔去啦!
記返記上年又熱又迫又排餐死,留返俾其他人好過
上年開倉, 真係為去而去. 無野岩
:DD:DD:DD:DD:DD
次次開倉都買到d唔等使野
denniskwong 發表於 14-11-2014 11:41 AM
次次開倉都買到d唔等使野

我上次開倉買左D模型到而家都仲未砌
上次去了, 除o左排隊時比較焗其他都OK. 不過我自問玩開的玩具唔多, 所以去都係睇多過買, 最後只入了play arts man of steel一盒. 如果arkham origins的playarts 有平都會去買o既, 但如果無就未必會行了 (雖然我本身都住得近~)
荷里玉 發表於 14-11-2014 12:18 PM
我上次開倉買左D模型到而家都仲未砌

我都係....2011年b記開倉, 買左3合 mg高達, 冇郁過
咁證明我地都買左d本身就唔會玩既野
denniskwong 發表於 14-11-2014 03:02 PM
我都係....2011年b記開倉, 買左3合 mg高達, 冇郁過
咁證明我地都買左d本身就唔會玩既野

認同, 為左唔會買D唔等駛既野, 都係唔好去!
荷里玉 發表於 14-11-2014 03:10 PM
認同, 為左唔會買D唔等駛既野, 都係唔好去!

因為去到, 唔買又好像多舊魚咁, 心理上咩都執件走....我呢幾年都冇去過開倉
睇吓無防... 不過買得落先算啦
仲未出POSTER話有啲咩平喎...
呢啲開倉幾乎冇試過/聽過有咩真係筍嘢執, 多數都係連時間體力都晒埋