Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] SHF - 人造人17號登場!!!

可變戰士 發表於 11-10-2014 10:38 PM
我哩啲扮嘅啫! 會比人串預言家, 物理學家.

我只是普通玩家, 不是什麼專家.................:38:
ray文 發表於 14-10-2014 11:29 AM
我只是普通玩家, 不是什麼專家.................

買咗Robi未?? 定係已經砌好哂! {:1_203:}
可變戰士 發表於 14-10-2014 12:30 PM
買咗Robi未?? 定係已經砌好哂!

咩高科技野, 我唔知咩黎...................
ray文 發表於 15-10-2014 10:44 AM
咩高科技野, 我唔知咩黎...................

http://toysdaily.com/discuz/foru ... page%3D1&page=1

買咗幾多期?? 不如一齊交流!! {:1_220:}
可變戰士 發表於 15-10-2014 12:52 PM
http://toysdaily.com/discuz/forum.php?mod=viewthread&tid=213015&extra=page%3D1&page=1

買&#21655 ...

冇錢買, 你借我玩啦..............咁大投資...............{:1_197:}
ray文 發表於 15-10-2014 02:46 PM
冇錢買, 你借我玩啦..............咁大投資...............

一萬幾干對你濕濕碎, :p

我買咗第一期. :)
可變戰士 發表於 15-10-2014 03:21 PM
一萬幾干對你濕濕碎,

我自問冇咁既耐性同本事.............你砌完借我玩下出post~{:1_220:}
ray文 發表於 15-10-2014 03:25 PM
我自問冇咁既耐性同本事.............你砌完借我玩下出post~

你可以去日拍買哂咁多期, 最後嗰2期買港版就OK! :36:
可變戰士 發表於 15-10-2014 03:45 PM
你可以去日拍買哂咁多期, 最後嗰2期買港版就OK!

得既咩, 靠晒你喇......................:78:
ray文 發表於 16-10-2014 10:21 AM
得既咩, 靠晒你喇......................

預埋你........:36:

我冇咁既本事...................:(
ray文 發表於 18-10-2014 09:45 AM
我冇咁既本事...................

你大把錢點會無咁嘅本事呢?? {:1_220:}

「聖鬥士星矢」音樂會 係咪包咗場?? {:1_214:}
可變戰士 發表於 18-10-2014 12:34 PM
你大把錢點會無咁嘅本事呢??

唔知呢..........你大八掛喇..........:34:
ray文 發表於 18-10-2014 12:36 PM
唔知呢..........你大八掛喇..........

真係包場咁堅?? ....... {:1_236:}

ps文哥孤仔有得訂, 入咗幾多?? {:1_203:}
可變戰士 發表於 18-10-2014 12:41 PM
真係包場咁堅?? .......  

唔喇, 留返你玩喇...........我要減產...........:78: