Toysdaily 玩具日報

查看: 14030|回復: 32

[玩具攝影] 近日兩入 - GOODSMILE 235 - 真宮寺櫻 & 光武及造形天下一武道會4 - 小雲!!!

近日兩入, 一隻是新出品造形天下一武道會4 - 小雲景品, 可戴帽及拎波板糖..............:71: 另一隻是推出多時既GOODSMILE 235 - 真宮寺櫻 & 光武喇, 雖然沒有玩開此系列, 入手原因或多或少是對櫻大戰的情意結呢..............:love:

可以戴帽及拎糖.......但為何不是拎便便呢~

跟住到阿櫻出場~

可以更換大叫表情~

到專用座駕光武出場~

仲可以真的坐上去呢~

兩個角色都令人懷念啊,支持∼∼∼!

(不過,如果光武都是金屬色就好。。。。。。不知道奸笑有沒有這種計劃。。。。:p)
我都買左小雲
覺得無論實物同官圖
副眼鏡都好似偏移左去右邊
小雲我都買了入黎支持下:71:
我想問下打後個幾隻杜拉格斯、悟空同莊子會幾時出?
兩個角色都令人懷念啊,支持∼∼∼!

(不過,如果光武都是金屬色就好。。。。。。不知道奸笑有沒有這種 ...
gazza1211 發表於 21-6-2014 02:58 PM

THX GAZZA兄, 我都想佢有金屬色呀...............就算最近MH出既都好似得珍珠色.........{:1_237:}
我都買左小雲
覺得無論實物同官圖
副眼鏡都好似偏移左去右邊
layman 發表於 21-6-2014 07:40 PM

係呢, 可能個模本身問題..............anyway都算唔錯既..........{:1_220:}
小雲我都買了入黎支持下
我想問下打後個幾隻杜拉格斯、悟空同莊子會幾時出?
柯南 發表於 21-6-2014 08:28 PM

小雲真係有幾多粉絲呢................你指都係造形既同系列.? 我都不太清楚呢........{:1_238:}
小雲真係有幾多粉絲呢................你指都係造形既同系列.? 我都不太清楚呢........
ray文 發表於 21-6-2014 11:43 PM

係啊...佢隻杜拉格斯做得好靚
成日都唔知佢幾時出...想買時要走去搵又無貨:$
隻小雲我都搵左幾間先有
妖..... 真宮寺櫻上年就應該好買喇! :58:

奸笑仲有好多好嘢俾你買! 入多啲............. {:1_220:} :p
又話冇錢,新品繼續狂入!口不對心你最勁!!!!:45:
係啊...佢隻杜拉格斯做得好靚
成日都唔知佢幾時出...想買時要走去搵又無貨
隻小雲我都搵左幾間先有
柯南 發表於 22-6-2014 11:07 AM

不過呢個系列初出果幾日都唔難搵既.............仲可能會平添~:he:
妖..... 真宮寺櫻上年就應該好買喇!

奸笑仲有好多好嘢俾你買! 入多啲............. {: ...
可變戰士 發表於 22-6-2014 12:45 PM

吹咩, 我鍾意睇心情入呀......................:34:
又話冇錢,新品繼續狂入!口不對心你最勁!!!!
mcdonaldsmark 發表於 22-6-2014 03:02 PM

咪就係入得太多所以冇錢囉....................:26:
吹咩, 我鍾意睇心情入呀......................
ray文 發表於 23/6/2014 12:57 AM

你最近心情大好, 快啲入多啲黏土!! {:1_203:}
你最近心情大好, 快啲入多啲黏土!!
可變戰士 發表於 23-6-2014 01:47 AM

唔會啦, 冇咩興趣.............一直都只係想入櫻~:36: