Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] SHF 鎧武 粗影小報告

很久無係度出POST了:)剛剛買了SHF 鎧武
感覺真的係幾位新平成主角基本FORM中SHF出得最好的一隻
特此回來為它再度開POST
呢位主角去到現在為拯救世界而接受左極LOCKSEED
終於走出左殺死好友的陰影成為其中一個拯救世界的可能性之一

另外今次真的出得不錯, 多手, 關節又緊, 起碼唔會出現一玩即鬆的情況
而且細節都出得不錯, 係奇怪LOCKSEED只送ORANGE唔送其他
另外比例都比較高, 比SHF 其他主角WIZARD/ DECADE/ BLADE更高
現在再度用SHF重溫主角的基本FORM

當年WIZARD 最後一話{:1_226:}

最後就係拉打大戰其中一幕:78:

希望大家喜歡, 真的好耐無回來TD了
希望大家再度多多指教
劣影完, 繼續努力改善:78:
多謝分享

不過最尾眼見555對角咁樣好心up:44:
多謝分享

不過最尾眼見555對角咁樣好心up
F.S.飛煞 發表於 2-6-2014 11:07 PM

作為主人的我都好心UP:56:
因為小朋友的意外來訪令佢兩隻角都.....:56:
支持∼∼:!
支持:71: 鎧武shf有龍騎同劍ge水準,讚!
welcome back !! 留言支持 :)
其他lock seed好明顯要買埋其他form先有, 不過笨大又要整定個位比人放又遲遲唔出:53:
呢隻真係超水準!很喜歡呢∼
歡迎多D出POST啦!
{:1_208:}
我555對角都係咁...