Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2014年9月 S.H.Figuarts Ironman Mk 42 & Iron Patriot(官圖P12)

今集愛國者特登整得輕便D, 點解SHF又幫佢增肥架??
重用WAR MACHINE D PARTS??
gumng 發表於 10-5-2014 03:50 PM

好似有腰有d parts 重用。

Tamashii Nations Summer 2014
兩隻都想要  孩寶出得麻麻地
山口冇買好耐啦!初初出時就有買,起碼以佢當時嘅價錢同質素成正比。之後嗰啲睇咗當買咗。太頂唔順啲轉輪,唔係好識扭同完全不能直立。價錢又越來越貴,但又比唔到相對嘅質素(其實感覺係冇咩進步過,日本神像系列感覺好啲)。雖然笨大某程度上唔比山口好,都係貴咗。但以鋼鐵人為例,價錢都係差一舊水到(如果冇搞錯),但對比下質素好過佢。最唔欣賞係山口膝關節嘅設計。
不知幾時開訂{:1_197:}
山口冇買好耐啦!初初出時就有買,起碼以佢當時嘅價錢同質素成正比。之後嗰啲睇咗 ...
garykuga 發表於 11-5-2014 12:28 AM

山口較好是mark I ,
可惜shf高度夾唔到marvel legends
figma隻mk 7 反而ok
山口較好是mark I ,
mushroom 發表於 11-5-2014 05:21 PM

山口依家全部/多數軟腳蟹!
好憎呢點
可惜shf高度夾唔到marvel legends
figma隻mk 7 反而ok
getter1234 發表於 11-5-2014 08:05 PM

的確係,所以我買左隻MK6最後都放左,留返隻WM。反而WM MATCH到,我期待MK42高返少少!!!
5,800円:@,仲要兩隻一齊出{:1_224:}
包唔包梳化先

大貨QC有咁好真係不得了{:1_203:}

好有金屬既感覺:71:實物係咁就好羅
呢兩隻面相做形終於跟返電影版,
唔似之前咁日系feel,
學C hing話, 可放Hottoy單lu:36:
希望跟埋張梳化:handshake:
出面有得訂嗎?
唔該