Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2014年9月 S.H.Figuarts Ironman Mk 42 & Iron Patriot(官圖P12)

之前無訂, 尋晚去ins睇下個價有幾顛, 成場都單隻6魚以上, 得二樓一間九魚半一套連特典, 即入:handshake:
pandaz 發表於 21-9-2014 12:09 AM
哇!又話等SMS?見有人fb 問又冇覆。心急死人

岩岩收到米青 sms 話可取貨
rayliww 發表於 22-9-2014 03:16 PM

我在深水埗訂,呢一刻未有 SMS.... 恭喜你先!
rayliww 發表於 22-9-2014 03:16 PM

我係淘大一扭訂,要星期三先有呀:what:
終於收到米青sms 喇!
brian_ctw 發表於 22-9-2014 05:00 PM
我係淘大一扭訂,要星期三先有呀

咁姐係個店員無呃我....我17定18走去問佢幾時到MARK 42
佢話要等4-5日:help:
cmf12 發表於 23-9-2014 08:45 PM
咁姐係個店員無呃我....我17定18走去問佢幾時到MARK 42
佢話要等4-5日

返左貨啦,我琴日已經買左現貨,QC真係幾差:help:
for mark 42 , QC is very bad, either scratch at front or on shoulder , crazy !!
but other than that, the overall movement is very good

Looking forward if they make mark 3 or not
benedict 發表於 23-9-2014 10:13 PM
返左貨啦,我琴日已經買左現貨,QC真係幾差

唔係掛囧   返左貨都唔打黎
cmf12 發表於 24-9-2014 12:04 AM
唔係掛囧   返左貨都唔打黎

我覺得佢地想賣左呢批頭貨先,因為現貨賣成56魚食左先!
你都知訂價幾錢,你唔去問咪唔打比你囉!
我上星期五中午去問話未返,仲同我講要2∼3日先到貨,點知我個朋友晚上行過睇到有齊兩隻現貨賣,但我都冇收到電話話有貨攞:*
由於星期六日冇時間去,到星期一去到佢話得返一隻MK42 另外一隻要星期三先有,OK我等!

昨日隻 figma美國隊長(死貨)一到貨就即時打比我,我唔問隻 ironman 佢都唔話比我聽返兩隻都到左貨:*

如果隻42刻紋深D應該好睇D
brian_ctw 發表於 24-9-2014 10:30 AM
我覺得佢地想賣左呢批頭貨先,因為現貨賣成56魚食左先!
你都知訂價幾錢,你唔去問咪唔打比你囉!
我上 ...

琴日一知道有師兄已經拎到之後,我今日即出去等佢開門(心諗,再遲D一定無得簡QC),不出所料,真係得返4-5隻擺係到,好彩都簡到一
找错處:o