Toysdaily 玩具日報

查看: 17952|回復: 15

[活動展覽] BANDAI 新年感謝祭抽獎結果

:69:做人要做劉永安:69:

http://w w w.bandai-asia.com/gundaminfo-hk_6th/result/main/

中獎最多的是- 劉永安 (12 次) , {:1_203:}{:1_203:}

其次是
- 陳美芬 (6 次)
- 劉悅雯 (6 次) ,

- 區顯揚 (5 次)
- 余慧琳 (5 次)
- 余潔貞 (5 次)
- 陳德麟 (5 次)
- 高瀚珩 (5 次)
- 張勇 (5 次)
- 沈達希 (5 次)
火星......................
真心膠左。。。。{:1_225:}

睇完想多謝Bandai, 我都抽左3-4張;0)
我抽咗二十次......一次都無.....
我抽咗二十次......一次都無.....
yagami2448 發表於 1-4-2014 06:10 PM

快D去改名轉運啦~ Bandai 幫到你~

紙箱戰機抽獎劉永安又中左6次 了:shiny:D" />D" />D" />
http://lbx.bandai-asia.com/lbx/luckydraw-w2/result/main
許志恆  中左100000次{:1_236:}林志偉  小D, 50000次者:DDD" />
可能係內定左,,,
以後都唔會去抽,騙人既:38:
:67:其實係唔係已經可以向老廉提供資料...?
以後都唔會去抽,騙人既:38:
明顯內定,一個人可以中咁多次大獎個機會率有幾高?
不過另一個角度睇,如果做馬,好似太明顯,咁嘅結果實會俾人小㗎喎,bandai 唔會咁傻㗎。會唔會係d批發見抽獎截止時間到,又未買晒d貨,然後攞晒去抽?不過如果真係咁,其實個抽獎都無意義,除非bandai有辨法阻止,唔係都係一樣俾人小。
利申:我唔係寫手/bandai員工/賣模型/批發, 只係一個抽極都唔中的模魂。不喜勿插。
不過另一個角度睇,如果做馬,好似太明顯,咁嘅結果實會俾人小㗎喎,bandai 唔會咁傻㗎。 ...
snoopy123 發表於 1-4-2014 10:02 PM

請參考 "BANDAI 有趣的抽獎結果!!" 有ching list 左個Excel出黎~
http://toysdaily.com/discuz/thread-222241-6-1.html

BANDAI  :「你吹得我帳呀,抽獎係公開,結果係我訂,鬼叫你唔係劉永安/廖祉豪/張軒爾/林志偉/許志恆.....:57:~」

{:1_203:} <<<<< {:1_196:}
新年玩謝祭{:1_237:}
肯定係玩具鋪老細&#25886;晒D卡去抽啦, 台灣之前都係咁, 同一個人可以中十幾次, 搵鬼信咩~