Toysdaily 玩具日報

查看: 13570|回復: 17

[玩具攝影] 血紅夜鬼之: <重 甲 侍 鬼> v2.0 + 劇 場: <瞬 殺 侍 鬼> 三方法

BACKUP: http://figurehobbyclub.tw/forum/ ... ad&tid=13443&extra=
上回有心高清+外拍: http://fhc.twgogo.org/forum/forum.php?mod=viewthread&tid=13371

血紅夜鬼

血紅夜鬼

劇場: <瞬 殺 侍 鬼> 三方法
侍鬼: “無敵是最寂寞,最是痛苦~~~~~!”

1.
美眉: “哥哥,這又硬又粗又大的金槍是你丟失的嗎?”

侍鬼: “是我的啊~~~~!” (Lur飯應呢!)

2.
美眉: “天氣很熱啊~~~~~~”

侍鬼: “發達囉~~~”

“發達囉~~~發達囉~~~”

3. 聲東擊西~
美眉: “我要單挑你!!!!!” 侍鬼: “笨女孩! 用你的身體來贖罪吧!”

4. 外傳 --- 平衡宇宙
美眉: “我要單挑你!!!!!” 侍鬼: “笨女孩! 用你的身體來贖罪吧!”

侍鬼: “終於到我大有斬獲了!”

侍鬼: “今晚霄夜~~~~!”

機械和美女,男人的浪漫~ 多謝欣賞~
cool shots, support. :71:

有殺氣:he::he::he:
回復 4# Macross長谷有洋

謝長谷兄支持~
回復 5# anakin360

是呢. 如果鐘情武士道+巨物. 這隻很好玩~
好正呀Ching, 請問是否一定要著衫先靚?
回復 8# marine0791

你講侍鬼定係果兩條女???? 我覺得唔著重靚.  你可以睇一樓有之前舊post . 背肌出曬梨. :74:
darknight師兄再&#22175;毒圖啦......我有鬼在手冇有怕{:1_203:}
回復 10# yyuuii

一同中毒呢....... 老友鬼鬼~ ☆*:.&#65377;. o(≧▽≦)o .&#65377;.:*☆
支持有心機既日本短篇攪笑劇場!:71:
回復 12# 上帝

多謝上帝處處支持. 其實有D位如飛斬要個FRIEND幫我HOLD住個囡囡~~~ 攪笑都係上帝能手. :43:
師兄影得好正!{:1_221:}
回復 14# jaaiwong

係味正呀? 多謝支持!