Toysdaily 玩具日報

[玩具資訊] [炒家末日?] Black Widow 大貨將至?

回復  jeffloh

可能我用Ironman個比喻用得比較差,
等c hing們群起而插之,
或者咁, 我用孩佬 ...
rrhk2013 發表於 25-3-2014 02:59 PM

炒價野我以前有買例如toybiz 個D,呢D有歷史既冇辦法
但而家有部份炒家係係一出時在正價地方買哂炒得既再以貴既價去賣,令玩家去遲一步就冇
而玩家通常只買一隻,其他人也可以買到
個人意見
回復  jeffloh

rrhk2013 發表於 25-3-2014 02:59 PM

我又無想插邊個呀。炒家喜歡㸃炒係佢嘅事,講真佢都有風險的。只係我自己無果種幾多錢都要買齊果種熱情啦。我覺得去搵一件玩具都係樂趣(所以我唔太喜歡訂野),所以好多時都係見到先買。如果真係揾唔到又好想入,我多數搵外國朋友幫忙。我估炒家再勁,就算比佢沽空香港,都無可能買哂全球d貨啦∼(不過呢個機會好細,一年都無一次)
希望D玩具唔會好似 JORDAN 鞋咁,只會係網上見到:56:
香港想買件心頭好真係咁難!
回復  jeffloh

AVENGERS 果SET 係咪好似係限定?
其實孩佬既野真係好死
有時候由頭到尾都無咩貨 結果就買唔到
希望D玩具唔會好似 JORDAN 鞋咁,只會係網上見到
香港想買件心頭好真係咁難!
brian_ctw 發表於 25-3-2014 06:20 PM

I think it will be happen soon in star wars line:blame:
回復 27# goldwater
係寄比你GE

回復 26# goldwater
好耐之前訂過咁既SIZE既野
無記錯都只係5~6USD運費左右
回復  goldwater
係寄比你GE

回復  goldwater
好耐之前訂過咁既SIZE既野
無記錯都只係5~6USD運 ...
阿lun 發表於 25-3-2014 11:08 PM

有得諗喎..... TKS CHING~  :77:
good, 多d 貨唔洗四圍揾
頭像被屏蔽
回復 41# wingking112

係,而且係香港公司,個地址仲要係香港仔...
我連CA同WINTER SOLDIER都未買就係等緊SET入
頭像被屏蔽
回復 42# 阿lun

想問個網有無black Knight 果款?香港到而家都好似無行貨……
哩set抵訂,之前都佢地買過野,現貨幾日就到(post office),
咁少野運費below USD$10, 不過paypal USD$1 = HKD$8.0X

不過覺得有d奇怪係
bbts, entertainment earth等大型online retailer都未有得pre-order
信3hb又無消息
可能未必係堅料
見定d先
回復 45# ChrisLamXYZ

你問邊款black knight? MU 3.75" Series 5 果只?