Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 9月 魂 Shop 限定 SHF 人造人17號 (官圖P4)

最好出埋 .菲利 ~ 第一 , 第二 ,  第三形態 + UFO山兜
其實立巴應該唔會出卦
因為好奇怪... 無咩理由咁多閒角唔出... 出個閒到無得再閒既
仲要又大份又 SAI 膠 ...
玩具 發表於 19-3-2014 01:53 PM

其實17號和立巴都不相伯仲, 一樣是閒到無得再閒, 出場唔夠5集就無再登場.

買得18號, 17號都冇走雞.
其實17號和立巴都不相伯仲, 一樣是閒到無得再閒, 出場唔夠5集就無再登場.

taifat1975 發表於 19-3-2014 03:12 PM

但買得舊比達立巴唔出果下衰:56:

taifat1975 發表於 19-3-2014 03:12 PM

你睇動畫定漫畫呀 ?
17 號 18 號係姐弟 , 斯路一定要吸晒佢地先變完全體 , 缺一不可
唔係話你求其搵個人造人就代替到
而o係未來杜拉個時空 17 號 18 號又係性格唔同既角色
16+17+18 三人組又係一個 ICON

立巴呢個人點同佢地比較啊 !
你睇動畫定漫畫呀 ?
17 號 18 號係姐弟 , 斯路一定要吸晒佢地先變完全體 , 缺一不可
唔係話你求其搵個人 ...
玩具 發表於 19-3-2014 03:44 PM

{:1_222:}......................
......................
yugi 發表於 19-3-2014 03:47 PM

............我有記錯咩 ?
17,18係兩姐弟。代表性較立巴高由其是在未來篇的劇情殺死悟飯令杜拉覺醒成超西。

黑髮悟空換個頭衫背加個飯字已經可以當—隻新出啦笨大!
17,18係兩姐弟。代表性較立巴高由其是在未來篇的劇情殺死悟飯令杜拉覺醒成超西。

黑髮悟空換個頭衫背加個 ...
taken 發表於 19-3-2014 04:17 PM

以前港版翻譯好似話只係當佢係哥哥定弟弟{:1_224:}
回復 19# 玩具

Agree!!!
出埋17號,Z戰士有對手。
悟空,悟飯vs斯路
魔童vs17號
比達vs18號
杜拉vs 菲利
17號服飾造得幾正
期待將來出納巴、布蘿莉{:2_262:}
回復 11# yugi

Haha手快快應該係打16號..:64:
回復 22# taken

杜拉在未來篇中悟飯未死已可變超西。
喺沙灘訓練變得個一陣唔算啦。

ote]回復  taken

杜拉在未來篇中悟飯未死已可變超西。
Marco_Leung 發表於 19-3-2014 11:37 PM [/quote]
本身唔係咁鍾意17號,但係好能餓咗好耐,有D想買埋17號添 . ..