Toysdaily 玩具日報

[Medicom] 大家覺得邊隻 RAH既蒙面超人最靚

都想入decade………………
響鬼, Next 1:71:
都很靚, 如只挑一隻...那絕對是黑兜2.0 (Dark Kabuto 2.0)...M記幪面超人Kabuto系列的身型最正...黑兜2.0既稀有又保值......:71:

唔計qc, 我覺得外型一定係影月, rx都型~
denniskwong 發表於 22-1-2014 01:53 PM

絕對讚成:71:
回復 1# jaja.henry

Kuuga No.566 Ver 1.5
我呢D阿叔始終喜歡舊野:舊2、V3、X5、亞馬遜、strong。

昭和那些睇落太瘦, 要塞綿花. super1就勝在多"手".
響鬼的rainbow paint好似是專門技術, 2.0未必有, 幾可成為絕響,
電王不舉. 話時話pm都唔算rah來.
kuuga, agito胸甲個臂窿口太大. 礙眼.
faiz隻腳唔觸都斷, 嚇壞全世界, 所以列入最失敗群組了.
龍騎系算把啦, 腳短兼無咩配件. * 騎士例外, 付兩兵器, 只欠袍*
甲鬥王2用番1的甲, 都唔夠 fit.
月騎帝騎非我杯茶, 不過睇落ok架.
g3-x就嫌腳短左少少.

咁多年來, 入左咁多隻, 玩完又唔多嫌聲, 只有first 2, black2 ,next v3, kaixa, w joker, fourz base form.
絕對讚成
cobra_eric 發表於 22-1-2014 06:41 PM

希望出新version
絕對讚成
cobra_eric 發表於 22-1-2014 06:41 PM

以前d設計已經好型, e+果d又火箭西瓜燈......
我最喜歡Blade King Form:71:
世界大戰抹黑宇宙了 can you feel.............當然555啦XD
真心, M記玻璃BODY, 5入好過入, 利申有BLACK, KUUGA, THE FIRST 1&2, THE NEXT1,2,V3 & SHOCKER, THE NEXT 1已斷腳, THE FIRST 1&2, BLACK爛皮...
SHADOW MOON{:2_316:}
raider 555 Faiz 高速形態
SHADOW MOON
aznable 發表於 24-1-2014 09:00 PM

Version.2 最後無入。