Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 各位入黎討論吓HT同Toys Legend 蝙蝠俠武器櫃嘅比較

回復 11# ricky246
點解咁講呢?你拎咗出嚟咁個庫咪冇咗件甲囉!個庫空冇一物唔覺怪咩!你可以諗可以一齊放就完美啦!
利申:我都有mms,dx,同1:4都有訂個庫full set
回復 16# sunnyfatb

HAHAHHAHAHA 邊有咁多錢ar...而家最理想既係 我可以放得出隻 dx12 , 再買入full set, 賤價買都唔介意~
回復 17# ricky246
師兄希望你放到好價啦!{:1_239:}
HT對於小弟嚟講絕對係好事,
之前DX12開賣嗰陣未入坑,打算後追又覺得太貴冇入。
而家,佢一出即刻入咗Full set!
4牛有找仲要3隻入偶連櫃,呢個價真係算合理的呢!
我都後悔冇買dx02呀!冇咗隻發光眼呀!
其實最理想係dx12 再加埋套櫃, 你得套櫃既話, 如果拎隻batman 出黎咪無咁靚?
其實最理想係dx12 再加埋套櫃, 你得套櫃既話, 如果拎隻batman 出黎咪無咁靚?
maxy2k 發表於 13-1-2014 02:33 PM

同我諗法一樣呀!
回復 18# sunnyfatb

賤價出我都想...因為我個隻DX12 仲有D花左....所以~~~唉.....
頭像被屏蔽
回復 11# ricky246

我2牛3魚入DX12,你咩價入?
好似係 2牛1魚 咁上下...不過seller 拆開過display過,   我而家想6折出襄, 因為隻野有個位花左....
好似係 2牛1魚 咁上下...不過seller 拆開過display過,   我而家想6折出襄, 因為隻野有個位花左....
ricky246 發表於 13-1-2014 04:54 PM

吓!千三左右放手咁低!!{:1_225:}
回復  sunnyfatb

賤價出我都想...因為我個隻DX12 仲有D花左....所以~~~唉.....
ricky246 發表於 13-1-2014 02:47 PM

師兄我勸你咪衝動,最理想真係DX12+full set。我聽講武器庫個batman係會靚d,所以我係打算dx12入庫,反而本身庫果個變成batman。你花左邊度先?可能擺入庫完全吾覺呢
唉...我後追炒價買左 DX12............而家好後悔~~如果唔係~~一定入FULL SET~~ 4牛都唔駛有3FIGURE加武器櫃 ...
ricky246 發表於 13-1-2014 10:31 AM

我仲衰啦,超高價買dx12。不過照樣入full set,我就無咩所謂。btw,個人覺得full set個bruce wayne頭無dx12甘靚。
只能講HT過咗買咗TL櫃既師兄一篤…唔怪得之前都話有雜廠出CA服格納庫…點知出唔成…唔通ht ...
wing1123 發表於 13-1-2014 10:46 AM

呢.....CA庫咪又係TL出lor.........................