Toysdaily 玩具日報

查看: 11639|回復: 7

[個人收藏] Revoltech Overman King Gainer 走出去!(圖已收復)

廢話:
由2012年12月31日買左Revoltech Zetman埋齋,點知變成開始買番Revoltechge嘅開齋。
攪到啱啱仲追埋隻XAN。同King Gainer一齊玩,原來時光飛逝。以前魚有餘Revoltech低價做招來都唸過度過先買。而家Revoltech 收硬三條魚都唔多唸就買。

隻King Gainer當時玩得好開心,有誠意又有驚喜。佢亦陪我走過人的高低。
套劇冇睇純粹因為覺得佢出得好而且買(買嘅時候唔知架都係搏搏)。比起而家嘅Revoltech 完全唔似舊款。
而家人生又到另一階段,隻之前覺得太貴嘅XAN突然出現於日網,於是買埋。兩隻一齊玩時問問自己乜野係好玩具呢。。。
之前帶佢周圍去影左D垃圾手機相攞出來搏一笑:64:

「我飲得杯橙汁未」
「你比廁紙我先啦」

「你想知前面係咪靚女?我係唔講。」

「等我高歌一曲」

「從前耶穌水上行,達摩一葦渡江。今日King Gainer都行行奇蹟」
「只係有隻手攞住鏡頭外嘅青圈。」

「子非魚,焉知魚之樂」

「排洪工程順利」
「梳洗工程,請勿打擾」

「人樹共融」

「我是反名牌物質主義者!」
「咁海乜堂出品Revoltech King Gainer呢?」

「我塊牛排要半熟」
「坐緊經濟客位邊有半熟牛排」
「咁你坐頭等嘛窮鬼」
「係呀所以買左你黎玩」
希望而家佢會話謝謝你買左我黎玩,不離不棄。

謝謝收看:64:
幾好玩,支持∼∼∼∼∼!
點解我睇唔到圖既~~~:time:
回復 3# mf_c2000

HaHa對唔住

圖已收復謝謝捧場:64:
睇大大玩得咁過癮, 真係有D 心郁郁.
呢隻好玩性好多....
正如大大話齋, 家下山X式下下都兩三魚先有交易.
好多時都令我卻步
回復 5# mf_c2000

係呀大大,乜都三魚起標嘅感覺真係唔係好好受。
所以我之前都斷供過Revoltech 架。係佢所謂Neo Revoltech啱啱轉薄盒仲要係咁番炒Eva時。
其實只係價加了D野仲差左。係上年突然出得好番D先買番。

不過隻King Gainer呢,可能就係「窮鬼買着咪好玩囉」:$
至於價錢,最近可以匹敵嘅只有 Revoltech Hello Kitty啦,雖然都貴幾草,仲要得3粒波波joint。
I love your pictures!!!! So much fun!!! :71:
實在係經典轉輪產物,點扭都無事,初初出個陣個樣覺得好怪,睇耐左又出奇地有魅力