Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Garycharm

[個人收藏] 『10 大中伏』2013

十五機由廿魚極速跌到7魚, 真係玩具界既'奇蹟'

恐龍聯組係SIC OOO系列最令我失望既一隻, 希望出隻魂限既特別版, 改善下D QC啦....
回復 15# 星月夜

乜事?????????????????????
謝樓主 share!:77:
15J should be No.1 in at least last 5years....:42::70::angry:
但降價後好多人都接受到, 只怪食水太深~
多謝大大分享~ 15喱當初都是好物, 但一問生產商, 就郤步了, 估不到成了2013之最, 希望各大大2014重新上路吧~
樓主我都有HT Cat Woman & Wonder Woman{:1_229:}
回復  星月夜

乜事?????????????????????
Garycharm 發表於 8-1-2014 10:51 AM

對於魔魔0既伏無言,只好用連綿不斷0既感嘆號黎代替話語。

呢D伏 ,亦應該係一個句號。

2014 再繼續買同出下報告 ........................................
對於PLAY ART同MATTEL這兩家公司的出品,如果無心理準備就入手,咁怪不得那人...因為他們的風格,水平一直如是.

至於15機就...值得入傳奇系列.