Toysdaily 玩具日報

查看: 7727|回復: 24

[個人收藏] 又話 2013 忍手唔買咁多, 點知... 沒有最多, 只有更多...

上年年尾心諗合金魂, Macross VF-1, Macross F DX, shf 昭和拉打出得7788, 2013 應該可以忍忍手留返 D 錢訂架新車送俾老婆玩玩, 點知死人笨大一隻 MB Exia 出夠五款! Macross F DX renewal 出極都仲有! 仲入埋 Fewture EX 條坑! 今翅真係爬街鳥... {:1_225:}
唔講咁多, 黎個敗家包膠先 :!
1, SHF 有拉打, 卡邦, Ironman 同 figma 哥布拉

2, SR 合金 & 非高達類 R 魂

3, Wing R 魂

4, 00 Q R 魂

5, 其他高達類 R 魂 + Gundam girl

6, GFFMC

7, Metal Build Exia(s)

8, Macross VE-1 & VF-4G

9, Macross F DX + figuart 雪露女王

10, 合金魂

11, Fewture EX

最後到老婆的玩具 {:1_221:}

因家住外星所以好多巴打十二月尾就已經有得玩的玩具, 我一般都要過埋年至有得得玩... 所以有 D 應該屬於 2012 的, 我就 2013 至收到, 同一情況, 我隻 Metal Build Destiny 仲未到呀陰功...:49:
Add marks for support and hope u will get more at 2014. :)
這....好像大部份都財團B的玩具耶:p
我在這邊代表B社,感謝您2013年對我們的支持:^:^
so much R 魂 :50:
呢一年係特別多好野
師兄13年收獲豐富:71::71:
簡直係大豐收~~~:71:
哇!13年都買超多好物啊!!

本來是有意思想買EX合金 神勇飛鷹俠 幾架飛機,但因沒位display放棄了。師兄在外星應該空間比香港多吧,買回來的玩具都有放display柜裡嗎?
your 2013 was a very nice year.   support.
Haha~~ 所有玩具迷都同師兄一樣, 見到好野仲點會忍得手.
哇!13年都買超多好物啊!!

本來是有意思想買EX合金 神勇飛鷹俠 幾架飛機,但因沒位display放棄了。師兄 ...
gazza1211 發表於 5-1-2014 06:49 PM

Macross 同合金魂會入櫃, 其他通處放 {:1_203:}
    不過一定唔會入返盒, 因為有的是地方, 吹咩 :34:
這....好像大部份都財團B的玩具耶
我在這邊代表B社,感謝您2013年對我們的支持
lydiamomo0903 發表於 5-1-2014 02:16 PM

但錢就去得最多到 Artstorm 處...:53:
Haha~~ 所有玩具迷都同師兄一樣, 見到好野仲點會忍得手.
gl_edmond 發表於 6-1-2014 11:42 AM

都怪TD的一班土豪所賜...:68:
Nothing to say but great! :71:
我每個月月頭都同自己講,今個月只可以買一個,最後都系越買越多