Toysdaily 玩具日報

查看: 10359|回復: 32

[個人收藏] 我的"2013 玩物總結"

小弟移居海外已有好幾年.而local玩具店多數賣果d又唔係我杯茶...:sleep: 所以只能喺伊悲,亞馬X搵玩具.由於價錢唔平所以每個月都係買一件半件.玩玩具的心態都減退了不小...:unhappy: 點知年頭比我發現HS, NY, Ami等網站.出事鳥,落order落到停唔倒.  :59:
日系英雄/機械人組

最愛的Macross

蘿蔔魂

Muv Luv + 雜

The Top Three

我反而鐘意171EX多過YF-29.龍星同光武係童年回憶.:74:

Figure組

邪神三囡囡

武器屋

Muv Luv

黑貓

科幻組

大物 :60:

Figma

Nendoroid

十八組 :46:

The Top Three
最鐘意呢三隻d detail位,造得好仔細.

祝各位新年快樂.   :64:

相關帖子

我依家身於美國,師兄可唔可以分享下點係各網買 FIGURE THX!
回復 2# 2226

我通常喺HS   1999.co.jp/eng
Ami     amiami.com
NY     nippon-yasan.com呢三處落order.
開account > 落order > 等俾錢. 好簡單,詳情請自行到各網研究.{:1_210:}
運費通常要幾多?
好多囡囡{:1_221:}:D。。。。。。
神話得光牙???????? 唔玩ex?

Many Macross Frontier toys :71::71:And I know that paying shipping and duty tax is not cheap sometime... :80:
大物果然好大{:1_203:}
回復 3# Gundam6j

多謝ching 我都系海外,不過NY真系唔知道,HLJ都五錯,可以考慮{:1_220:}不過ChingD女真系五錯:shiny:
間宮麻利繪我本應都想買架{:1_222:}:79:
好多奶奶啊∼∼∼∼∼∼∼:p
回復 6# denniskwong

想買雙子不過e家個價咁進取...所以睇過當買左.
不過我等緊水瓶:love:
回復 7# Macross長谷有洋

So far the price is affordable. Except the YF-29, the rest were around $16X include shipping.
回復 9# barrydudu

可能小弟黑仔,次次想喺HLJ preorder 都已經not available...反而其他少呢d情況.
NY多數有限定嘢比你order.
回復 10# 歪不正

買啦...買啦...:75: