Toysdaily 玩具日報

查看: 13326|回復: 17

[Medicom] Medicom電腦奇俠溶衣有得救了!!

用Google Chrome"圖片搜尋"下面兩張圖...這樣您應該懂的......{:1_203:}

講完加啦:44:。。。。定有第二集(下文)?:47:
講完加啦。。。。定有第二集(下文)?
benice 發表於 31-12-2013 05:59 AM

我這樣說你還不懂?...倒底有用過Google Chrome瀏覽器嗎?......:67:
算啦你不如直接d啦!
回復 4# 艾倫

:71: 我都覺得係∼
佢想你去搜尋原圖,然後知道邊度有得整,應該係掛…
大約係 一張 驗匙點 嬸嬸 既成品圖... 又俾 戰機 攤黎 借圖說故事 咁囉......:42:
進入日本Y拍搜尋:

1/6メディコム製キカイダー着せ替え用・赤水色コンビスーツ

1/6メディコム製キカイダー01着せ替え用/水色赤コンビスーツ

賣家還有販售許多款皮衣...希望能幫到各位師兄......:o
回復 8# iWatch

thx ... 呢度有時出po幫左人or答完人野真係吾該都無聲... (重可以一口咬定係ins英姐出品)
用Google Chrome"圖片搜尋"下面兩張圖...這樣您應該懂的......
iWatch 發表於 31-12-2013 03:07 AM

請問師兄圖中張黃色紙有咩用?吾該哂
算把la:67:

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 10 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
請問師兄圖中張黃色紙有咩用?吾該哂
wahwah123 發表於 1-1-2014 02:02 AM

自行裁切電腦奇俠00的黃色邊條用的

1700yen都幾好,不過要加運費。
Thanks a lot for your information . :71: